Άλλη μια αποτυχία σε βάρος του Κορυδαλλού από το δίδυμο Χουρσαλά-Δημόπουλου

 

Σε βάρος της πόλης του Κορυδαλλού και των πολιτών της , αποβαίνει , η θητεία της συνδιοίκησης Χουρσαλά-Δημόπουλου.

Απορροφημένη προφανώς στο « ράβε-ξήλωνε» και στο «χορό» των απευθείας αναθέσεων , στις προσλήψεις με διαγωνισμούς διάκειας …ολίγων ωρών,  αφήνει αναξιοποίητες μοναδικές ευκαιρίες για την επίλυση  οξύτατων προβλημάτων  της πόλης .

Όπως της απομάκρυνσης  των πυλώνων υψηλής τάσης από τον άνω Κορυδαλλό και το Σχιστό , με την υπογειοποίηση αυτών των γραμμών .

Δεν…πρόκανε; Δεν  το πήραν « χαμπάρι» ; Το γνώριζαν αλλά δεν ενδιαφέρθηκαν ; Δεν πιστεύουν στις ικανότητες τους ότι μπορούν να πετύχουν κάτι τέτοιο ;

Ότι και να συμβαίνει ένα είναι σίγουρο και δεδομένο: Η απομάκρυνση των γραμμών αυτών  ( τόσο επικίνδυνες και για την υγεία των περιοίκων)  που διαπερνούν στον αστικό ιστό του Κορυδαλλού , δεν περιλαμβάνονται στο Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης που παρουσιάστηκες και εγκρίθηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο .

Πρόκειται για τις ευκαιρίες –δυνατότητες που λόγω κόστους του έργου αλλά και « προτεραιότητας» από τους αρμοδίους , παρουσιάζονται μια φορά κάθε …50 χρόνια.

Και αυτή την ευκαιρία  δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει το « δίδυμο» που διοικεί σήμερα το δήμο Κορυδαλλού.

Αντίθετα   αυτό επιτεύχθηκε από τους γειτονικούς δήμους , της Αγίας Βαρβάρας και του Αιγάλεω.

Έτσι ενώ από τους δύο αυτούς δήμους θα απομακρυνθούν , οι πυλώνες υψηλής τάσης του Κορυδαλλού που είναι λίγες δεκάδες μέτρα μακρύτερα από εκείνους της Αγ. Βαρβάρας , θα παραμείνουν και θα « βασιλεύουν» δυστυχώς , για …δεκαετίες ακόμη.

 

 

 

 
 

About the author

More posts by