Άμεση κάλυψη όλων των κενών με μόνιμο εκπαιδευτικό προσωπικό στο Καλλιτεχνικό Σχολείο Κερατσινίου ζητά ο Αλεξιάδης

Με κοινοβουλευτική Αναφορά για την Υπουργό Παιδείας ο Βουλευτής Β’ Πειραιά και αν. Τομεάρχης Οικονομικών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Τρύφων Αλεξιάδης, φέρνει στη Βουλή” την αποστομωτική απάντηση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Καλλιτεχνικού Σχολείου Κερατσινίου-Δραπετσώνας στις προκλητικές δηλώσεις της κ. Κεραμέως για την ύπαρξη κενών στα σχολεία της χώρας.
Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Υπουργός Παιδείας όταν ρωτήθηκε για τα κενά στα σχολεία απάντησε: «Ποια κενά; Με μεγάλη μου χαρά να μου τα γνωστοποιήσετε εάν έχετε τέτοια στοιχεία»(!)
Οι χιλιάδες χαμένες διδακτικές ώρες από την αρχή της χρονιάς, τα χιλιάδες κενά που θα ανακάλυπτε με μια απλή ερώτηση στις υπηρεσίες του Υπουργείου και στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, χάνονται κάτω από επικοινωνιακά τρικ και κακοστημένες φιέστες.
Με μεγάλη του λύπη και σύμφωνα με την προτροπή της κ. Κεραμέως, ο Σύλλογος Γονέων του Καλλιτεχνικού Σχολείου Κερατσινίου – Δραπετσώνας πληροφορεί αρμοδίως ότι ένα μήνα μετά το άνοιγμα των σχολείων παραμένουν τα κενά που περιλαμβάνουν και διδακτικές ώρες της Γ΄ Λυκείου στα μαθήματα της Πληροφορικής, της Κοινωνιολογίας και της Οικονομίας, ενώ οι ωρομίσθιοι καθηγητές Χορού και Κινηματογράφου, που έχουν ήδη επιλεγεί, δεν έχουν παρουσιαστεί ακόμα στο σχολείο.
Οι γονείς, έχοντας εξαντλήσει πλέον τα όρια της υπομονής τους, βλέποντας τη συστηματική υποβάθμιση των στοιχειωδών λειτουργιών του σχολείου και την υπονόμευση του μέλλοντος των παιδιών τους απαιτούν εδώ και τώρα να καλυφθούν όλα τα κενά στο Καλλιτεχνικό Σχολείο Κερατσινίου – Δραπετσώνας με μόνιμο εκπαιδευτικό προσωπικό και να τοποθετηθούν οι καθηγητές χορού και κινηματογράφου, που ήδη έχουν επιλεγεί”αναφέρει.
Ο Τρύφων Αλεξιάδης συντάσσεται με τα δίκαια αιτήματα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Καλλιτεχνικού Σχολείου Κερατσινίου – Δραπετσώνας και ζητά ενημέρωση από την Υπουργό.