Ένα και το αυτό με Πάχο ,οι  Χουρσαλάς και Δημόπουλος

Πλήρη πολιτική κάλυψη στην ανεύθυνη και  επικίνδυνη σε βάρος της δημόσιας υγείας  , όπως έχουν χαρακτηρίσει επιστήμονες για άλλες περιπτώσεις , έδωσε στο στέλεχος της διοίκησης της, Γιάννη Πάχο  και τη συμπεριφορά του , που έσπασε την καραντίνα , παρά του ότι ήταν ακόμη φορέας του κορωνοιού , η συνδιοίκηση Χουρσαλάς-Δημόπουλος.

Την απόλυτη επίσης ανοχή τους στον κ. Πάχο, παρείχαν  και για την  αυταρχική , αντιδημοκρατική και πεζοδρομιακού τύπου φραστική επίθεση του , προς συνδικαλιστή –εργαζόμενο του Αθλητικού Οργανισμού .

Του οποίου το « αμάρτημα» του , ήταν απλώς- σύμφωνα με την καταγγελία του – να ενημερώσει σχετικά τον αρμόδιο αντιδήμαρχο για θέματα κορωνοιού . Ότι δηλαδή , ο κ. Πάχος , προσήλθε στον Οργανισμό , έχοντας ακόμη  τον ιό αυτό και τι μέτρα πρέπει να λάβουν  για να προστατέψουν την υγεία τους , μ΄όσους εργαζομένους ήρθε σ΄επαφή .

Αγνοώντας ακόμη και τις καταγγελίες με τις υπογραφές (!) των ίδιων των εργαζομένων , την καταγγελία του Σωματείου των Υπαλλήλων του δήμου αλλά και την Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των Εργαζομένων στους δήμους, την ΠΟΕ-ΟΤΑ κλπ

Σε σύσκεψη – θυμίζοντας άλλες καταστάσεις- λοιπόν , που συγκάλεσε προχθές  ο κ. Χουρσαλάς, παρουσία του κ. Πάχου  και στην οποία  εκλήθησαν και παρέστησαν  οι εργαζόμενοι  που κατάγγειλαν όλα αυτά , κατέστησε σαφές ότι ο κ. Πάχος όχι μόνο παραμένει στη θέση του ,αλλά έχει και την αμέριστη στήριξη του !!!

Και αν για το δήμαρχο  κ. Χουρσαλά , δεν αποτελεί,  για αρκετούς που τον γνωρίζουν , καμία  έκπληξη η στάση του αυτή , οδύνη προκαλεί η περίπτωση του κ. Δημόπουλου.

Ο κ. Δημόπουλος ,  μέχρι να μπει στην ηγεσία του δήμου , είχε πολλάκις καταγγείλει προσωπικά τον κ. Πάχο , για σωρεία θεμάτων που άπτονται ακόμη και της οικονομικής διαχείρισης ενώ   τον είχε κατηγορήσει για συκοφαντίες.

Από τότε , όμως που  συνδιοικεί –όπως αρέσκεται να αφήνει να εννοείται – το δήμο , με τον κ. Χουρσαλά , κυνικά δηλώνει ότι για όλα αυτά  «τράβηξε γραμμή» και τ΄άφησε πίσω !

Ποια όμως ; Εκείνα για τα οποία ο ίδιος προσωπικά υποσχέθηκε στα ίδια τα μέλη της παράταξης του , προκειμένου να αποσπάσει  τη συγκατάθεση  τους , τότε , για στήριξη του κ. Χουρσαλά , στο β΄γύρο των Δημοτικών Εκλογών.

Εκείνα που ανέφεραν  στην επιστολή -τάχα_ «δέσμευσης» , οι ίδιοι οι  Χουρσαλάς-Δημόπουλος , με την οποία πλημμύρισαν τότε τον Κορυδαλλό : Ότι τάχα δηλαδή θα διερευνούσαν, αν γίνονταν Δημοτική Αρχή ,  δικαστικά κλπ τις αλλεπάλληλες καταγγελίες που είχε ο κ. Δημόπουλος  κάνει σε βάρος του κ. Πάχου , όταν αυτός επί διοίκησης Κασιμάτη , ήταν πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής.

Τελικά αποδεικνύεται ότι όχι μόνο σε τίποτε δεν διαφέρουν οι  κκ Χουρσαλάς –Δημόπουλος –Πάχος , αλλά στην ουσία είναι « ένα και τ΄αυτό»!

Όπως επίσης και οι κάθε λογής –λογής συνοδοιπόροι τους , ανεξαρτήτως παράταξης ή μη που «ανήκουν»!