Ακόμα και το «κλειστό» του μπάσκετ θέλουν να δώσουν σε ιδιώτες

 

Λαίλαπα Θατσερισμού  με καθυστέρηση…40 χρόνων κτυπά το δήμο Κορυδαλλού .

Βασικές υποδομές της πόλης  , επιχειρείται να δοθούν σε …ιδιώτες.

Η συνδιοίκηση Χουρσαλά –Δημόπουλου – με τον τελευταίο να αποδέχεται όσα για χρόνια κατάγελνε-έχει ανοίξει την  « κερκόπορτα»  απομείωσης στοιχειωδών λειτουργιών του δήμου .

Απολύτως συνυπεύθυνοι σ’ αυτό , ΟΛΑ  τα  στελέχη –Δημοτικοί Σύμβουλοι των παρατάξεων τους  και πολλοί από τους κατ΄ευφημισμό αποκαλούμενους ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους που αποχώρησαν από την παράταξη Κασιμάτη μετά την ήττα  .

Αλλά  και ορισμένες εκ των παρατάξεων της αντιπολίτευσης που σιωπούν …εκκωφαντικά  σ΄όλα αυτά .

Πριν λίγες ημέρες ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού , Γιάννης Πάχος , με τη σύμφωνη γνώμη της συνδιοίκησης Χουρσαλά –Δημόπουλου , επιχείρησε να « περάσει»  την παραχώρηση σε ιδιώτη του κλειστού γυμναστηρίου « Θ. Πούτος».

Συγκεκριμένα και ενόψει   προγραμματισμένης συνεδρίασης του ΔΣ Αθλητικού Οργανισμού ,  τηλεφωνούσε , σύμφωνα με πληροφορίες , στα μέλη του Συμβουλίου  και να τους ενημερώνει για την πρόταση του .

Προς τιμήν τους , η συντριπτική πλειοψηφία των μελών του ΔΣ ,  εξέφρασε σθεναρή άρνηση σ΄αυτό  .

Αποτέλεσμα της αντίδρασης της  συντριπτικής πλειοψηφίας των  μελών του ΔΣ  του Οργανισμού , ήταν ο κ. Πάχος να μην το θέσει καν στη συνεδρίαση  ως θέμα , φοβούμενος προφανώς την καταψήφιση του.

Αυτό όμως δεν σημαίνει και ότι εξέλιπε και ο κίνδυνος . Δεδομένου ότι την πλειοψηφία στο ΔΣ του Οργανισμού , έχει η συνδιοίκηση Χουρσαλά –Δημόπουλου

Και πολύ πιθανόν να ασκήσει πιέσεις σ΄όσους δικούς της αντιδρούν για ν΄ αναθεωρήσουν την στάση τους και να το ψηφίσουν όταν θελήσει  να το επαναφέρει για έγκριση.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες η πρόταση Πάχου προέβλεπε την παραχώρηση  από κάποια  ώρα και μετά , του  «Κλειστού» , σε ιδιωτική εταιρία , για να πραγματοποιεί αγώνες και πρωταθλήματα .

Κι αυτό , όταν δεκάδες παιδιά –μικροί αθλητές του Κορυδαλλού , χειμώνα –καλοκαίρι , όπως των Ακαδημιών του « Πήγασου» , της « Προοδευτικής» κ.α , αναγκάζονται  κάτω από  άσχημες καιρικές συνθήκες και στο τσιμέντο , να προπονούνται είτε στο γήπεδο του « Σκρά»  είτε σε αυλές σχολείων!