Αντ. Λιντζέρης: Πολιτική και ηθική η διαφοροποίηση μου από την υποψηφιότητα  του  αδελφού μου Δ. Λιντζέρη

 

Με αφορμή τις επικείμενες δημοτικές εκλογές στον Δήμο μας, θα ήθελα να επισημάνω τα εξής:

Η διαφοροποίηση μου σε σχέση με την υποψηφιότητα για δήμαρχος  Νίκαιας-Ρέντη, του αδελφού μου Δημήτρη Λιντζέρη (πρώην βουλευτή, πρώην πρόεδρο Ε.Ο.Φ), είναι αφενός ΠΟΛΙΤΙΚΗ.Eίναι γνωστό στην τοπική κοινωνία ότι έχει αποχωρήσει από τον προοδευτικό χώρο που παραδοσιακά προέρχεται η οικογένεια μας εδώ και χρόνια και έχει προσχωρήσει σε πιο συντηρητικά μονοπάτια, (υποστηρίζει ανοικτά και συμμετέχει στις εκδηλώσεις και τους πανηγυρισμούς τους) .

Αφετέρου ΗΘΙΚΗ, καθώς με αφορμή κάποια κληρονομικά και ΟΧΙ εξαιτίας αυτών όπως διάφορα παπαγαλάκια προσπαθούν να μου χρεώσουν, έμαθα για συμπεριφορές και πρακτικές του, που τόσο σαν άνθρωπος όσο και σαν πολιτικός πάντα καταδίκαζα και «πολεμούσα» για ΚΑΘΑΡΣΗ.

Στη ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΗΘΙΚΗ, στον ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΟΣΜΟ, τα χρέη πρέπει να πληρώνονται, οι off shores δεν θα έπρεπε να υπάρχουν και οι δικαστικες αποφάσεις να γίνονται σεβαστές. \

Όσο αναφορά τις δικαστικές αγωγές, ενώ υπάρχουν αποφάσεις καταδικαστικές τελεσίδικες και σε άλλες περιπτώσεις πρωτοβάθμιες καταδίκες, είναι αποκλειστικά και μόνο για εντυπωσιασμό.

Σε ότι με αφορά εμένα, ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ, συμμετέχω στην αυτοδιοικηση απο το 1994 (29 χρόνια) και είμαι ΗΔΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ με τον δημοκρατικό συνδυασμό του ΚΑΝΕΛΛΟΥ ΤΟΥΝΤΑ.

Σήμερα συνεχίζουμε μαζί την προσπάθεια, επειδή πιστεύω ότι το έργο του θα κάνει καλύτερη την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα στην πόλη μας και γιατί δεν πρέπει να χαθούν άλλες ευκαιρίες για το Δήμο μας.

Γιατί δεν είμαστε όλοι ίδιοι, ακόμη κι αν φέρουμε το ίδιο όνομα…..