Αν «διαφωνεί»  γιατί  παραμένει πρόεδρος;

Πιο πειθήνιο πρόεδρο και πολιτικό « άλλοθι» για το τι είναι πραγματικά, η συνδιοίκηση Χουρσαλά-Δημόπουλου , δεν θα μπορούσε να βρει, από τον  Κώστα Αναστασόπουλο , που κατέχει αυτή τη θέση.

Καθηγητής , ταυτοποιημένος πολιτικά ΣΥΡΙΖΑ ,τον 1,5 και πλέον χρόνο που είναι πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του δήμου Κορυδαλλού , περνά «αμάσητα» την πολιτική της συνδιοίκησης Χουρσαλά-Δημόπουλου.

Με κορυφαία , τη μείωση για τα Γυμνάσια –Λύκεια , με απόφαση του δήμου(!) της επιχορήγησης που δίνει το …κράτος(!!!).

Βέβαια , αν ήταν Δημοτική Αρχή ο Κασιμάτης , τόσο ο ίδιος  όσο και ο ο Γ. Δημόπουλος , επικεφαλής της δημοτικής παράταξης , με την οποία ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος , όχι μόνο θα χάλαγαν τον κόσμο ( όπως έκαναν ) αλλά και στον …εισαγγελέα πολύ πιθανόν θα πήγαιναν .

Όμως τώρα αυτά για τους κκ Δημόπουλο- Αναστασόπουλο, είναι « περασμένα-ξεχασμένα» .

Και πράττουν ακριβώς τ΄αντίθετα απ΄ότι τότε έλεγαν και κατάγγειλαν το « δίδυμο» Κασιμάτη-Γουρδομιχάλη, της εποχής εκείνης αρμόδιο για θέματα παιδείας.

Σήμερα δεν έχουν κανένα πρόβλημα ακόμη να κάνουν  πράξη και το σύνθημα  του πρώην προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη, να συμπορεύονται  « χέρι-χέρι» και μέσα στην « τρελή χαρά» ακόμη  και με τον Γ. Πάχο , τον πρόεδρο της Σχολική Επιτροπής επί Κασιμάτη .

Στον οποίο ονομαστικά τα μύρια –όσα  του καταμαρτυρούσαν δημόσια , σε συσκέψεις , μ΄ανακοινώσεις αλλά και στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου .

Επομένως τα όσα αφήνονται να « ψιθυρίζονται» περί διαφωνιών κατά καιρούς του κ. Αναστασόπουλου , σε οριμένα θέματα  κλπ, καμία αξιοπιστία  και προπαντός αξία δεν έχουν .

Απόδειξη είναι ότι εξακολουθεί και παραμένει στη θέση του και εφαρμόζει όλα αυτά .

Η ΕΛΜΕ Κορυδαλλού ( το συνδικαλιστικό όργανο των καθηγητών ) όμως γιατί με τον κ. Πάχο ήταν λαλίστατη και με τον κ. Αναστασόπουλο , έχει αυτή την στάση;

Από…συντεχνιακή αλληλεγγύη ; Ή επειδή στο Διοικητικό Συμβούλιο της , έχει επιρροή λόγω φιλικών σχέσεων ο κ. Αναστασόπουλος ;