Αφού χρεοκόπησαν και φέσωσαν τον δήμο , ξανανοίγουν Δημοτικές Επιχειρήσεις στον Κορυδαλλό

 

Αυτοί που και με τη δική τους ψήφο, μόλις πριν 3-4 χρόνια έκλειναν τις Δημοτικές Επιχειρήσεις του Κορυδαλλού , που είχαν οδηγηθεί στη χρεωκοπία , τώρα που οι  ίδιοι έγιναν Δημοτική Αρχή , ανοίγουν …άλλες.

Η συνδιοίκηση Χουρσαλά-Δημόπουλου , με τις παρατάξεις τους  και τον « πάγκο» τους, τους αποκαλούμενους «ανεξάρτητους» , στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου , την Παρασκευή , 2 του μηνός  θ’ ,αποφασίσουν την ίδρυση και λειτουργία δυο τέτοιων επιχειρήσεων  .

Ξεχνώντας τα όσα « αμαρτωλά»  καταμαρτυρούσαν  ότι συνέβαιναν σ΄εκείνες  τις Δημοτικές Επιχειρήσεις.Iδίως ο κ. Δημόπουλος .

Ο οποίος , όπως και για πολλά άλλα , πράττει τώρα ως « συνδιοίκηση» τα ακριβώς αντίθετα από εκείνα που έλεγε και κατάγγειλε , μέχρι να οριστεί αντιδήμαρχος .

Ωστόσο , τα πρακτικά των συνεδριάσεων  του Δημοτικού Συμβουλίου , αδιάψευστοι μάρτυρες , είναι πραγματικός   «εφιάλτης»  για τις «κωλοτούμπες» αυτές.

Δυστυχώς και οι τωρινοί κρατούντες , η συντριπτικότατη  πλειοψηφία των οποίων προέρχεται από την ίδια « μήτρα» των προηγουμένων ,δεν διαφέρουν καθόλου με εκείνους , τους οποίους τότε βεβαίως –βεβαίως  « κατακεραύνωναν»  για όλα αυτά .

Και ούτε καν αισθάνονται ενοχές γι αυτό που πάνε να κάνουν . Κινδυνεύοντας να φεσωθούν πάλι οι Κορυδαλλιώτες , με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ χρέη , όπως συνέβη με τις προηγούμενες Δημοτικές Επιχειρήσεις και τα οποία ακόμη δεν έχουν εξοφληθεί και θα χρειασθούν πολλές δεκαετίες για να γίνει αυτό .

Κυρίως δε από την στιγμή κατά την οποία ο ίδιος ο κ. Χουρσαλάς , είχε διατελέσει ως στέλεχος της παράταξης Κασιμάτη , πρόεδρος σε μια απ ΄ αυτές.

Άραγε θα βρεθεί κανείς από την αντιπολίτευση να ρωτήσει όλους αυτούς που πριν λίγο καιρό είχαν ψηφίσει το κλείσιμο τους και τώρα με θέρμη ψηφίσουν το άνοιγμα νέων , γιατί τότε το έκαναν  ;Ποιοι ήταν οι λόγοι ;  Και πότε είχαν δίκιο και πότε άδικο; Και κυρίως ποιος εγγυάται ότι δεν θα  συμβούν τα ίδια και χειρότερα ;

Και δεν είναι «λίγοι» στο τωρινό Δημοτικό Συμβούλιο και στη Διοίκηση εκείνοι που πριν λίγα χρόνια  , είχαν ψηφίσει το κλείσιμο τους :
Με πρώτους –πρώτους , τον ίδιο το δήμαρχο κ. Χουρσαλά , τον « συγκυβερνήτη» του , κ. Δημόπουλο, τον αντιδήμαρχο κ. Ευθυμιάδη , τους Δημοτικούς Συμβούλους  κκ Πάχο , Θεοφιλίδη, τους λεγόμενους « ανεξάρτητους» κκΜελά , Κοσμίδη, Γκόγκο , Καλομπράτσου , Μακρυγιάννη ,  Μερεντίτη  κ.α . Αλλά και οι εξι εναπομείναντες Δημοτικοί Σύμβουλοι  της ίδιας  της  παράταξης πρώην Κασιμάτη και νυν Γουρδομιχάλη .

 

 

 
 

About the author

More posts by