Γι’ αυτό είναι στους ουραγούς η Νίκαια ;

 

Το  γεγονός είναι αδιαμφισβήτητο , συνοδεύεται από φωτό και κάθε  απόπειρα « διάψευσης» θα είναι όχι μόνο παραπλανητική αλλά και συγκάλυψη ευθυνών .

Το περιστατικό συνέβη στο δήμο Νικαίας ,αργά το βράδυ – περίπου 11.30μμ-  της Πέμπτης  3/9 , στο μικρό πλατειάκι της οδού Μπουμπουλίνας.

Το πλήρωμα του συγκεκριμένου απορριμματοφόρου , αφού άδειασε στο όχημα τον «πράσινο» κάδο με τα σύμμεικτα απορρίμματα, στη συνέχεια άδειασε και τους δυο  « μπλε» κάδους της ανακύκλωσης , που υπήρχαν επίσης εκεί .

Στην ενέργεια τους αυτή , αντέδρασαν πολίτες από παρακείμενα σπίτια , που  εκείνη την στιγμή βρίσκονταν στα μπαλκόνια τους .

Αντί λοιπόν οι κάδοι αυτοί να συλλέγονται από τα ειδικά απορριμματοφόρα που έχουν χαριστεί στο δήμο για τον σκοπό αυτό , στη συγκεκριμένη περίπτωση συλλέχθηκαν από εκείνο που το περιεχόμενο του , καταλήγει στην Χωματερή !

Δεδομένου ότι ο δήμος Νικαίας είναι από τους ουραγούς στην ανακύκλωση , τα ερωτήματα είναι τα εξής :

-Πρόκειται για « μεμονωμένο» περιστατικό;

– Από «υπερβάλλων ζήλο» το έκαναν οι εργαζόμενοι;

– Ή υπάρχει  κάποια   « κατεύθυνση» να γίνεται αυτό;

– Και τώρα που πληροφορήθηκε το συμβάν η Δημοτική Αρχή Ιωακειμίδη , τι θα πράξει ; Θα προβεί σε συστάσεις για το πως πρέπει να συλλέγεται η ανακύκλωση αλλά και σε αυστηρή προειδοποίηση για συνέπειες αν ξανασυμβεί ;