Γ. Καμίνης: Είστε ακόμη Δημοτικοί Αστυνομικοί και να εκτελείται απαρέγκλιτα τα καθήκοντά σας. Στον Κορυδαλλό ο κ. Κασιμάτης τι κάνει ;

dimotiki astinomia - kassimatisΜε τους εκπροσώπους των εργαζομένων στη Δημοτική Αστυνομία συναντήθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης.

Συζητήθηκαν οι εξελίξεις στο ζήτημα του μέτρου της διαθεσιμότητας για τους δημοτικούς αστυνομικούς αλλά και η κατάσταση που επικρατεί στην πόλη της Αθήνας, μετά την ανακοίνωση των αποφάσεων της κυβέρνησης.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης, επανέλαβε προς τους εκπροσώπους των δημοτικών αστυνομικών τη θέση της δημοτικής αρχής, ότι η βεβιασμένη κυβερνητική απόφαση για κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας δεν αναιρεί τη θεμελιώδη υποχρέωση των δημοτικών αστυνομικών προς την πόλη της Αθήνας και τους κατοίκους της, να εκτελούν απαρέγκλιτα τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις τους έως ότου ολοκληρωθεί  η διαδικασία της διαθεσιμότητάς τους.

Ήδη από σήμερα ξεκίνησαν η ενημέρωση στους οδηγούς για προμήθεια καρτών καθώς και οι έλεγχοι στο σύστημα της ελεγχόμενης στάθμευσης και βεβαιώθηκαν παραβάσεις παράνομης και αντικοινωνικής στάθμευσης αυτοκινήτων.