Εκατοντάδες στην εκδήλωση της ΝΔ Β΄Πειραιά

 

«Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και κάθε προσδοκία»τονίζει σ΄ ανακοίνωση της , η ΔΕΕΠ Β΄ Πειραιά της ΝΔ , η εκδήλωση που διοργάνωσε, προ ημερών ,  στο Riviera Beach (πλαζ Βοτσαλάκια) στην Καστέλα του Πειραιά.

Δίπλα στη θάλασσα, σε μια υπέροχη βραδιά, φίλοι και μέλη της ΝΔ έδωσαν δυναμικά το παρόν. Συναντήθηκαν και αντάλλαξαν απόψεις, σκέψεις και ευχές για ένα καλό καλοκαίρι. Κατά κοινή ομολογία των παρευρισκομένων επρόκειτο για την πλέον επιτυχημένη εκδήλωση που έχει πραγματοποιήσει οργάνωση της ΝΔ στη Β΄Πειραιά.

Η ΔΕΕΠ Β’ Πειραιά της ΝΔ , ευχαριστεί « όλους τους φίλους και μέλη που παρά τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν έθεσαν ως προτεραιότητα την συμμετοχή και την παρουσία τους στην εκδήλωση».

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν οι Βουλευτές της Β΄ Πειραιά Δημήτρης Μαρκόπουλος και Ιωάννης Τραγάκης, ο Βουλευτής της Α΄ Πειραιά Νικόλαος Μανωλάκος, ο Πρόεδρος του Αναπτυξιακού Οργανισμού και Περιφερειακός Σύμβουλος Νίκος Παπαγεωργίου, οι Πολιτευτές Μιχάλης Λιβανός,  Γιώργος Βρεττάκο, Χριστίνα Τσιλιγκίρη,  Σταυρούλα Βουτυράκου και Χάρης Τσιλιώτης, οι Αντιδήμαρχοι Κορυδαλλού Απόστολος Μανούσος, Δημήτρης Παπαδογεωργής, Στέφανος Βαγενάς και Μιχάλης Ευθυμιάδης, ο Αντιδήμαρχος Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη Νικόλαος Άννινος.

Επίσης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κορυδαλλού Γιάννης Διάκος, η Πρόεδρος ΔΚ Αμπελακίων Σαλαμίνας Σταυρούλα Μαγιάτη, ο πρώην Δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκος, ο τέως Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής Ιωάννης Κουλιζάκος, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής Spiros Richard Hagabimama, οι Πρόεδροι της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη Σταύρος Θωμαΐδης και ΔΗΜ.Τ.Ο. Περάματος Σταύρος Ψαρράς καθώς και αντιπροσωπεία της ΔΗΜ.Τ.Ο. Κερατσινίου, οι αντιπρόεδροι της ΔΗΜ.ΤΟ Κορυδαλλού Ελένη Ινοπαλίδου και Μάρω Λιβιτσάνου, η πρόεδρος της Ένωσης Απανταχού Μανιατών Δήμητρα Κούβαρη και ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά Νικόλαος Πλατανησιώτης.