Εκατοντάδες στην εκδήλωση του Δημόπουλου

SAM_0094Σε μια από τις μαζικότερες εκδηλώσεις στον Κορυδαλλό , εξελίχθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε ο συνδυασμός « Δήμος για Όλους» , το περασμένο Σάββατο , σε  cafe της πλατείας Ελευθερίας .
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις στελεχών της παράταξης , οι παριστάμενοι ξεπάρασαν τα 1000 άτομα . Όπως  επισήμαναν ,  ενώ είχαν αφαιρεθεί εντός  του καταστήματος όλα τα τραπεζοκαθίσματα  , οι φίλοι του συνδυασμού κατέκλυσαν και όλη εκείνη την πλευρά του πεζοδρομίου της πλ. Ελευθερίας.
Πρωτοφανής   δε ήταν η παρουσία νέων , οι οποίοι και αποτελούσαν τη συντριπτική πλειοψηφία . Εξάλλου , η πλειοψηφία των υποψηφίων του κ. Δημόπουλου  είναι κάτω των 40 ετών.
Η μαζικότατη  αυτή εκδήλωση του  μόλις τεσσάρων μηνών  συνδυασμού  « Δήμος για Όλους»,  επιβεβαιώνει , υπογράμμιζαν στελέχη του , την απήχηση που έχει η απήχηση της υποψηφιότητας του κ. Δημόπολου .
Επισήμαναν δε ότι αποτέλεσε το επιστέγασμα της μέχρι τώρα προεκλογικής τους εκστρατείας . Η οποία περιελάμβανε τα επίσης  σε μαζικότητα εγκαίνια των γραφείων της παράταξης  , τις εκδηλώσεις για την αποτροπή  να  εγκατασταθεί στην πλ. Ελευθερίας το κεντρικό εργοτάξιο της ΜΕΤΡΟ  και για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά  αλλά και τις περιοδείες σ΄όλες τις συνοικίες και γειτονιές της πόλης .