Εκφοβισμό και χυδαίες επιθέσεις από τη διοίκηση Χουρσαλά καταγγέλλει ο Σύλλογος των Εργαζομένων του Δήμου Κορυδαλλού .Απαιτούν την άμεση παραίτηση Πάχου

 

 

Φωτιά» σ΄όσα συμβαίνουν στο Δήμο Κορυδαλλού επί συνδιοίκησης Χουρσαλά –Δημόπουλου, είναι η καταγγελία –ανακοίνωση που εξέδωσε  και  ο Σύλλογος των Εργαζομένων του Δήμου .

Αφορμή η « χυδαία επίθεση» κατά εργαζομένων και « ανεύθυνη στάση» , όπως αναφέρει , του προέδρου του Αθλητικού Οργανισμού , Γιάννη Πάχου  που προσήλθε , « στα γραφεία του Νομικού Προσώπου, παρότι γνώριζε ήταν ακόμα θετικός στο COVID-19».

Ο Σύλλογος των Εργαζομένων απαιτεί την άμεση απομάκρυνση του κ. Πάχου, από τα καθήκοντά του  .

Παράλληλα καταλογίζει  για όλα αυτά , τεράστια ευθύνη , όπως αναφέρει στην καταγγελία  , στη Δημοτική Αρχή  και προσωπικά στο Δήμαρχο , από τον οποίο ζητεί να καταδικάσει την απαράδεκτη συμπεριφορά του  κ. Πάχου.

Σύμφωνα με τον Σύλλογο των Εργαζομένων  στόχος  τέτοιων  περιστατικών είναι ο  εκφοβισμός των εργαζομένων.

«Είναι καθήκον και υποχρέωση όλων μας να μην σιωπήσουμε. Καλούμε όλους τους συναδέλφους να μην δειλιάζουν απέναντι σε τέτοιου είδους συμπεριφορές, να έχουν τη δύναμη να τις καταγγείλουν στο Σύλλογο¨υπογραμμίζει στην ανακοίνωση του .

Αναφερόμενος στην « απαράδεκτη και άκρως προσβλητική φραστική επίθεση»  του κ.Πάχου ,  στον εκπρόσωπο των εργαζομένων στο Νομικό Πρόσωπο  Κώστα Κώστα, τον οποίο μεταξύ άλλων αποκάλεσε « μαλάκα» και άλλα , ο Σύλλογος των Εργαζομένων υπογραμμίζει ότι « στις εξαιρετικά δύσκολες υγειονομικά εποχές που ζούμε, ο συνάδελφος έκανε το αυτονόητο. Κάλεσε τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο διαχείρισης της πανδημίας και έλαβε συγκεκριμένες κατευθύνσεις που όφειλαν να εκτελέσουν όλοι όσοι ήρθαν σε επαφή με τον Πρόεδρο. Η ενέργεια του αυτή ήταν «η αφορμή» της επίθεσης” σημειώνει.

Να  υπενθυμίσουμε ότι για όλα αυτά , οι εργαζόμενοι του Αθλητικού Οργανισμού ,  έχουν καταγγείλει τον κ. Πάχο , ενυπόγραφα  ενώ σκληρότατη ανακοίνωση έχει εκδώσει και η ΠΟΕ-ΟΤΑ , η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στους δήμους. Κάτι που συμβαίνει και πάλι για πρώτη φορά , στο Δήμο Κορυδαλλού !