Επαναφέρουν  και  στις ίδιες θέσεις τους   αντιδημάρχους της αποτυχημένης διοίκησης Κασιμάτη , οι Χουρσαλάς-Δημόπουλος

 

Ολική επαναφορά της  καταδικασμένης από τους πολίτες του Κορυδαλλού, στις πρόσφατες εκλογές , Διοίκησης Κασιμάτη, επιχειρείται στην ηγεσία του Δήμου .

Ο  νυν Δήμαρχος , Νίκος Χουρσαλάς , καταπατώντας  την γραπτή κιόλας …προεκλογική του δέσμευση , « ανασταίνει» όλους εκείνους της Διοίκησης Κασιμάτη , το συνολικό έργο των οποίων αποδοκιμάσθηκε  ηχηρά .

Στο ίδιο μήκος κύματος  και ο επικεφαλής της παράταξης « Δήμος για Όλους» , Γιώργος Δημόπουλος , που εκμαίευσε την στήριξη της παράταξης του προς τον κ. Χουρσαλά για το β΄γύρο , στη βάση αυτών των συγκεκριμένων δεσμεύσεων .

Οι οποίες επίσης από την πλευρά του έχουν καταστεί κουρελόχαρτο και «θυσία» στη συμμετοχή του ιδίου και κάποιων “κολλητών” του , στη  Δημοτική Αρχή

Με απόφαση λοιπόν του κ. Χουρσαλά , ορίστηκε αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής , η  Ελευθερία Κωτσίδου ενώ οι πληροφορίες επιμένουν ότι  εντός του 2021 αντιδήμαρχος θα οριστεί και η επίσης αντιδήμαρχος επί Κασιμάτη , Ιωάννα Καλομπράτσου.

Η κυρία Κωτσίδου , την ίδια θέση  κατείχε επί χρόνια  και στη Διοίκηση Κασιμάτη .Στην οποία  , απ΄ ότι έχει ειπωθεί , ουδόλως…διέπρεψε, Αφού  προεκλογικά  , εκτός των άλλων παρατάξεων και οι ίδιοι οι κκ Χουρσαλάς και Δημόπουλος κατήγγειλαν με πολύ σκληρά λόγια την ανυπαρξία , όπως έλεγαν , κοινωνικής πολιτικής στο Δήμο , επί ημερών Δημοτικής Αρχής Κασιμάτη

Γι αυτό κάθε άλλο παρά «τυχαίο» είναι ότι ο  δήμος Κορυδαλλού , σε σχέση με τον πληθυσμό του , εξακολουθεί και  έχει ελάχιστα  άτομα που είτε είναι στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» , το  Κοινωνικό Συσσίτιο   κ.α.

Αξέχαστα  εξάλλου   για τη ” θητεία” της , τα προηγούμενα χρόνια,  είναι επίσης τα όσα είχε πει δημόσια  , σε συνεδρίαση του  Δημοτικού Συμβουλίου  , το καλοκαίρι , αμέσως μετά τις Δημοτικές Εκλογές  του 2019 , ο ίδιος ο  τότε δήμαρχος Στ. Κασιμάτης!