Επιμένουν οι Χουρσαλάς και Δημόπουλος για την ανάθεση σ΄εταιρία με Δημοτικό Σύμβουλο στη …Διοίκηση της

Πίσω από το « νόμιμο» , όπως πριν περίπου 15 χρόνια είχε «οχυρωθεί» , ένας άλλος πολιτικός και προφανώς .. «πυξίδα» τους ,  ο Γιώργος Βουλγαράκης , «οχυρώνονται» ο δήμαρχος Κορυδαλλού , Νίκος Χουρσαλάς και ο « συνδήμαρχος» Γιώργος Δημόπουλος μ΄όσα είπαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (29/11).

Ταυτίζοντας απόλυτα , όπως και τότε ο Βουλγαράκης, το «νόμιμο» με το πολιτικά ηθικό , οι κκ Χουρσαλάς , Δημόπουλος, επικαλούνται αυτό , αντί συγκεκριμένων απαντήσεων για την υπόθεση της ανάθεσης με προυπολογισμό χιλιάδων ευρώ,  rapid test σ΄εταιρία που είναι Γενική Γραμματέας Δημοτική Σύμβουλος του Κορυδαλλού .

Ιδιαίτερα ο κ. Δημόπουλος , ξεχνώντας τι έλεγε πριν να γίνει « διοίκηση» , για άλλη  υπόθεση , εκείνης της ΜΚΟ « Νόστος» που πρόεδρο είχε το Δημοτικό Σύμβουλο , Δημήτρη Χριστοφορίδη .

Καταφεύγοντας, για πολλοστή φορά ,  ο κ. Χουρσαλάς , σε  υπονοούμενα , δείγμα του πολιτικού του χαρακτήρα και το τι ιδεολογικά και πολιτικά πρεσβεύει , θεωρεί ότι έτσι μπορεί να « σκεπαστεί» το μείζον αυτό θέμα.

Το οποίο , κ. Δημόπουλε, που είστε και αντιδήμαρχος Οικονομικών , έχει πολλές , μα πολλές πτυχές ακόμη .

Όπως ΟΛΗ η « διαδικασία» που προηγήθηκε . Και συγκεκριμένα οι  ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ χρόνοι … dt για την ανάθεση , με τους οποίους διεκπεραιώθηκε και ανατέθηκε!

Και πάει πολύ , μα πάρα πολύ , να  έχει το θράσος η συνδιοίκηση « Χουρσαλά – Δημόπουλου» να μιλά για  διαφάνεια , όταν επίμονα αρνείται στην αντιπολίτευση να δώσει ονομαστικό κατάλογο με τις επιχειρήσεις και τα ποσά  που έχουν γίνει οι δεκάδες ( κατ΄ άλλους εκατοντάδες)  αναθέσεις από τότε που ανέλαβε !

Όμως για το συγκεκριμένο , την ανάθεση στη συγκεκριμένη εταιρία , τους  ξαναρωτάμε:

 • Είναι νόμιμο ή παράνομο , μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου να έχει οικονομικές συναλλαγές με το δήμο; Τι λέει ο νόμος;
  – Ακόμα και αν δεν είναι παράτυπο, το θεωρούν ηθικό αυτό ;
  – Η συμφωνία που συνήψε ο δήμος με τη συγκεκριμένη εταιρία , τι ακριβώς προβλέπει;
  – Σε πόσες …βδομάδες ή μήνες θα διενεργηθούν τα τεστ αυτά;
  –  Ακόμα και μετά την καραντίνα ενώ επείγουν τώρα; Όπως δηλαδή έπραξε η συνδιοίκηση με τα χειμωνιάτικα μπουφάν που έφεραν το λογότυπο « Μένουμε Σπίτι» ; Που έκανε τότε τον διαγωνισμό …αφού είχε λήξει η πρώτη καραντίνα και τα παρέλαβε κατακαλόκαιρο;;;
  – Με πόσα ιατρικά εργαστήρια είναι συμβεβλημένη στον Κορυδαλλό , αυτή η εταιρία ; Ένα, δυο;
  –  Τα ιατρικά αυτά εργαστήρια διαθέτουν κατάλληλο προσωπικό , επαρκείς χώρους και ότι άλλο απαραίτητο είναι από θέμα ασφαλείας για την προσέλευση ατόμων και με συμπτώματα κορωνοιού;
  –  Πόσες εξετάσεις θα διενεργούν καθημερινά ;
  –  Σε πόσο χρόνο θα εκδίδουν αποτελέσματα;
  – Θα διενεργεί και θα παρέχει επί πληρωμή ανάλογες υπηρεσίες και το μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου;
  –  Ο κ. Δημόπουλος , τι έλεγε και κατάγγειλε στο Δημοτικό Συμβούλιο για τον πρώην αντιδήμαρχο , Δημήτρη Χριστοφορίδη; Όταν ο τελευταίος ήταν πρόεδρος στην ΜΚΟ ” Νόστος” και ο δήμος της είχε αναθέσει προγράμματα; Ήταν ψευδείς και αναληθείς οι ισχυρισμοί του ; Θα του ζητήσει συγνώμη; Διαφορετικά τι άλλαξε κ. Δημόπουλε, εκτός του ότι τώρα συνδιοικείτε εσείς το δήμο;

Επίσης αν ήταν  όλα « εντάξει» γιατί τη δεύτερη ανάθεση ,  ύψους 24.000 , με διαφορά μόλιες ολίγων ημερών την έκαναν στο ίδρυμα Παστέρ και όχι πάλι σ΄ εκείνη την εταιρία ;  Προφανώς λόγω της κατακραυγής από την αποκάλυψη  που έκανε η ιστοσελίδα μας Korydallosnews.gr;