Επιτέλους βρέθηκε κάποιος να εφαρμόσει το νόμο στον Κορυδαλλό

kafe korydallos

Τεράστιες αντιδράσεις από τα τοπικά διαπλεκόμενα κυκλώματα , έχει προκαλέσει η αποφασιστικότητα του νέου διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος του Κορυδαλλού  να εφαρμόσει το νόμο , στα καφέ και μπαρ των κεντρικών πλατειών της πόλης .
Τον τελευταίο μήνα περισσότεροι από 25 ιδιοκτήτες και υπεύθυνοι αντίστοιχων επιχειρήσεων οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο για σημαντικές παραβάσεις .
Όπως  για ανασφάλιστους εργαζομένους ,  χωρίς άδεια για μουσική  και κατάληψη πεζοδρομίου από τραπεζοκαθίσματα , για περισσότερα τραπεζοκαθίσματα απ΄όσα προβλέπει η άδειά τους , αυθαίρετες κατασκευές κ.α .
Είναι η πρώτη φορά που γίνεται σε τέτοια έκταση  έλεγχος  . Και γι αυτό τόσο έντονες οι αντιδράσεις  …αλλά και η « σιωπή» δυστυχώς ΟΛΩΝ των θεσμικών εκφράσεων της πόλης ( Δήμαρχος , Σταύρος Κασιμάτης , δημοτικές παρατάξεις , τοπικοί βουλευτές , κ,α).
Οι τελευταίοι  προφανώς για ψηφοθηρικούς λόγους  ή μη έχοντας τη βούληση να αντιπαρατεθούν με τα ισχυρά αυτά συμφέροντα . Εκτός κι αν και αυτοί διαφωνούν  με την εφαρμογή των νόμων .