Ευτυχώς που  ενδιαφέρεται για το Σχιστό ο Μαρκόπουλος. Γιατί αν περιμένανε από Χουρσαλά-Δημόπουλο…

Ένα από τα οξύτερα προβλήματα  του Κορυδαλλού , που τόσο η προηγούμενη Δημοτική Αρχή όσο και η τωρινή Χουρσαλά- Δημόπουλου, κρύβουν κάτω από το « χαλί», αναδεικνύει με συνεχείς παρεμβάσεις του , ο  δραστήριος  βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Μαρκόπουλος:

Την ανομία που « βασιλεύει» στην περιοχή των αυθαιρέτων του Σχιστού .

Όπως και επί Κασιμάτη , έτσι και τώρα , παρά τις υποσχέσεις που έδιναν αφειδώς προεκλογικά , το « δίδυμο» Χουρσαλά-Δημόπουλου , ουδέν έχει πράξει στους 20 μήνες της θητείας του.

Ούτε καν μια συζήτηση ‘η απλή νύξη  δεν έχει κάνει  για το θέμα αυτό , στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορυδαλλού

Με αποτέλεσμα , οι κάτοικοι του Σχιστού , να  καταδυναστεύονται από την ανομία που επικρατεί εκεί.

                     Μαρκόπουλος

Αντίθετα , από την πρώτη στιγμή της εκλογής του και κάνοντας πράξη τις προεκλογικές υποσχέσεις του , ο βουλευτής της ΝΔ , Δημήτρης Μαρκόπουλος , το έχει φέρει στην επιφάνεια και στις προτεραιότητες του.

Για το θέμα αυτό , υπήρξε και νέα παρέμβαση του , με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα , ενημερώνοντας τι έχει πράξει μέχρι τώρα  αλλά και επισημαίνοντας τις ευθύνες των αρμοδίων .

Αφορμή , η νέα συνάντηση που είχε με κατοίκους της περιοχής  όπου ενημερώθηκε για παρανομίες και περιστατικά βίας που συντελούνται στην περιοχή και οι ενέργειες στις οποίες προέβη στη συνέχεια.

                     Η ανάρτηση

Αναφέρει συγκεκριμένα στην ανάρτηση του , ο κ. Μαρκόπουλος:

« Οξύνονται τα φαινόμενα ανομίας στην περιοχή του Άνω Κορυδαλλού. Όπως τόνισε σε ανάρτησή του στα social media ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Β Πειραιά Δημήτρης Μαρκόπουλος σε επικοινωνία του

με κατοίκους του Σχιστού Κορυδαλλού αλλά και με τον διοικητή ασφαλείας της περιοχής κ. Τριγώνη ενημερώθηκε κι ενημέρωσε για παρανομίες και περιστατικά βίας που συντελούνται στην περιοχή. Ο βουλευτής υπογράμμισε: «Ήδη εδώ και μήνες, με κοινοβουλευτικές ερωτήσεις και με συναντήσεις με τον αρμόδιο υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ Μιχάλη Καραμαλάκη αλλά και με αντιπροσωπεία της τοπικής κοινότητας των Ρομά στο γραφείο μου είχα θίξει το ζήτημα και είχα ζητήσει να πέσουν οι τόνοι και να τηρηθούν οι νόμοι.

Η κατάσταση ελέγχθηκε με συνεχόμενες παρεμβάσεις έως έναν βαθμό. Δυστυχώς όμως κάποιοι συμπολίτες μας δε σέβονται τους κανόνες και τους νόμους και χρειάζεται περαιτέρω παρέμβαση κι επαγρύπνηση»

 
 

About the author

More posts by