Η αλήθεια για τον  «Έκτορα»  και τον ιδιοκτήτη του σκύλου

 

 

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ανάρτηση  υπήρξε στο  petpet, από τη  Μυρτώ Τζώρτζου, σχετικά με τη βάναυση  περιπέτεια που βίωσαν το σκυλάκι ο « Έκτορας»  στη Νίκαια  και η «οικογένεια» του .

Όπως γράφει  συγκεκριμένα , « όλες αυτές τις μέρες της νοσηλείας, στα social media γράφτηκαν πολλά. Τόσο για αυτόν που τον μαχαίρωσε αλλά και για τον κηδεμόνα του, τον οποίο δεν είχαμε δει. Δεν υπήρξε φωτογραφία του στα social media. Και δεν ξέραμε τι συμβαίνει. Και φυσικά, όπως δυστυχώς γίνεται πάντα, άρχισαν τα αρνητικά και γενικά άσχημα σχόλια για αυτόν. Ότι δεν ενδιαφέρθηκε, ότι δεν πήγε να τον δει στο ΔΙΚΕΠΑΖ, ότι δεν τον θέλει και άλλα πολλά.

Τι αλήθεια συνέβη; Στη σελίδα που είχε γίνει για τον Έκτορα Δικαίωση για τον Έκτορα της Νίκαιας υπάρχει μια ανάρτηση της Evangelia  Tsanopoulou που γράφει τι έχει συμβεί και ποια είναι η αλήθεια. Και καλό είναι να τη διαβάσουμε.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν ο άνθρωπος που αγκαλιάζει τον Έκτορα είναι ο Ηλίας, ο κηδεμόνας του. Τον κρατάει αγκαλιά και ο σκυλάκος τον έχει γεμίσει φιλιά. Ο Ηλίας δεν έχει Facebook και δεν ασχολείται με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όμως ήταν παρών κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του. Και είναι εκείνος που μόλις τον αντίκρισε ο Έκτορας έκλαιγε και του ζητούσε με το δικό τους τρόπο επικοινωνίας να τον πάρει πίσω στο σπίτι.

Ο Ηλίας είναι χαμηλών τόνων. Αυτό δε σημαίνει ότι ήταν απών και δεν τον ένοιαζε για το σκύλο του και ότι δεν ήταν μαζί του εκεί.

Ο Έκτορας είναι και πάλι σπίτι του, στην οικογένεια που τον έχει μεγαλώσει, με αγάπη, χάδια και πολλή φροντίδα επί 11 συναπτά έτη. Ένα ατυχές συμβάν όπως ο καιρός της 13ης Οκτωβρίου 2020, που οδήγησε τον Έκτορα σε πανικό, στο δρόμο, και εν τέλει στους φερόμενους δράστες, σίγουρα δεν είναι ικανό να χαρακτηρίσει τον Ηλία καθώς του έδινε πάντα αγάπη και φροντίδα.

Ο Έκτορας αυτή τη στιγμή κοιμάται αγκαλιά με τον μπαμπά του και καλύτερό φίλο του, τον Ηλία. Σε λίγες ημέρες θα δημοσιευθούν και άλλες φωτογραφίες του σκύλου».

Δείτε την ανάρτηση:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=143434427500221&set=pcb.694615624501738&type=3&av=195512174180246&eav=Afbj2qp9_19VgrmQB8ti7DYAsLYRmfnJtzfDwb-P8hD-qgVsV3DLgYOZa0sYT0b2kvE&theater&ifg=1

Μυρτώ Τζώρτζου, petpetmag@gmail.com