Καταγγέλλει τη διοίκηση Μώραλη για φίμωση το ΚΚΕ- Απόψε στον Πειραιά  ομιλία Κουτσούμπα

 

Με ανακοίνωση του , το ΚΚΕ  καταγγέλλει τη  Δημοτική Αρχή Μώραλη και ονομαστικά τον ” γαλάζιο”  αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Ρέππα,  για «ξήλωμα» των πανό και των χαρτονιών που καλούν στη σημερινή  κεντρική συγκέντρωση του ΚΚΕ την Παρασκευή 19/5 και ώρα 20:30 στην Πλ. Κοραή με ομιλητή τον ΓΓ της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπα.

“Είναι τόσο μεγάλος ο «ζήλος» της Δημοτικής Αρχής για τα χαρτόνια και τα πανό του ΚΚΕ – που αντικειμενικά δεν προκαλούν ρύπανση και θα μπορούσαν να αφαιρεθούν με το τέλος της προεκλογικής περιόδου – καθώς ενώ υπάρχουν σοβαρά προβλήματα σε γειτονιές του Πειραιά, την ίδια στιγμή επιβάλλουν σε εργαζόμενους συμβασιούχους του τομέα καθαριότητας να «μη μείνει τίποτα όρθιο», σπαταλώντας δυνάμεις καθημερινά σε αυτό το «καθήκον» και στερώντας από το λαό του Πειραιά την επίλυση άλλων επειγόντων και ζωτικών προβλημάτων” αναφέρει το ΚΚΕ και προσθέτει:

” Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι με αυτό τον τρόπο μπορούν να φιμώσουν τη φωνή του ΚΚΕ και μια από τις λίγες διεξόδους που δίνονται για να προπαγανδίσει τις θέσεις και τις πρωτοβουλίες που παίρνει, ιδιαίτερα εν μέσω προεκλογικής περιόδου!

Καλούμε όλο το λαό του Πειραιά να δώσει μαζικά το παρόν στη συγκέντρωσή μας την Παρασκευή 19/5/23 και ώρα 20:30 στην Πλατεία Κοραή. Να δυναμώσει αποφασιστικά το ΚΚΕ στις 21 Μάη ώστε να δώσει ηχηρή απάντηση στα αντιλαϊκά σενάρια της επόμενης μέρας με όποια κυβέρνηση σχηματιστεί.

Γιατί είναι μόνοι τους και όλοι μας. Γιατί μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό, με ΚΚΕ ισχυρό για την ανατροπή!”

Σημειώνει δε με νόημα : ” Να υποθέσουμε ότι «ο νόμος θα εφαρμοστεί» την περίοδο των δημοτικών εκλογών και δε θα βλέπουμε εικόνες δεκάδων αφισών της παράταξης «Πειραιάς Νικητής» στις κολώνες ή εκατοντάδες φυλλάδια και ψηφοδέλτια υποψήφιων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων της παράταξης του κ. Δημάρχου πεταμένα στους δρόμους του Πειραιά…”.