Η Ένωση Απανταχού Μανιατών «Η Μάνη» διοργανώνει τoν ετήσιο χορό για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας την Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου (ώρα προσέλευσης 13:00) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Εκθεσιακός Χώρος).
Τιμώμενα πρόσωπα ο θρύλος του Ελληνικού αθλητισμού Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος είναι « Μανιατόγαμπρος» και αποτελεί εμβληματική μορφή του ελληνικού μπάσκετ, πηγή έμπνευσης, σύμβολο ήθους, ηγεσίας και αφοσίωσης στον αθλητισμό, και η ιέρεια του Ελληνικού πολιτισμού Μαρίζα Κωχ, πρέσβειρα της παράδοσης με διεθνή απήχηση, η οποία εδώ και τρεις δεκαετίες έχει κάνει τη Μάνη σπίτι της, δεμένη βαθιά με τον τόπο, το φως και την ιστορία του, που ενέπνευσαν και συνεχίζουν να εμπνέουν τη ζωή και το έργο της.
🎫 Τιμή Πρόσκλησης 30€ Τιμή προπώλησης 28€ με πλούσιο μενού και απεριόριστο ξηρό και ημίγλυκο κρασί και αναψυκτικά (15€ για παιδιά 6-14 ετών)
⚠️ Κράτηση θέσεων ΜΟΝΟ με προπώληση. Προμηθευτείτε τις προσκλήσεις σας άμεσα, για να κλείσετε το τραπέζι σας εγκαίρως!
Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με παραδοσιακή μουσική από όλη την Ελλάδα από την Ορχήστρα της Ενωσης.
Ορχήστρα Ένωσης:τραγούδι/διεύθυνση χορωδίας Κωνσταντίνα Κορδούλη, τραγούδι/βιολί Σταυρούλα Μέντη, τραγούδι/μπουζούκι Γιάννης Μεταξάς, τραγούδι/κιθάρα Σοφία Κυριακίδου, κλαρίνο Γιώργος Ζηρογιάννης, κρουστά Άγγελος Κουσάκης, φλογέρα/βιολί Χρύσα Κοφινάκου.
🎁 Λαχειοφόρος με μεγάλα δώρα
🥳 Δωρεάν παιδική απασχόληση
🎉 Πολλές εκπλήξεις
💝 Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό για τους συντοπίτες μας πλημμυροπαθείς.





