Με δυναμικές παρεμβάσεις και δράσεις στα μεγάλα κοινωνικά προβλήματα ξεκίνησε ο Δημόπουλος

DSC08655

Δίνοντας το στίγμα της πολιτικής που θα ακολουθήσει ως Δημοτική Αρχή , ο υποψήφιος Δήμαρχος Κορυδαλλού και επικεφαλής της παράταξης , Γιώργος Δημόπουλος, ξεκίνησε την προεκλογικό του αγώνα , με μια σημαντική παρέμβαση στα  μεγάλα θέματα που αντιμετωπίζουν  οι πολίτες.

Επίσης εκφράζει  τη βούλησή του , για ενεργοποίηση – συμπόρευση –συμπαράταξη  όλων των δυνάμεων  προς όφελος των πολιτών .

Και η πρωτοβουλία του αυτή , η πρώτη από μια σειρά που έχει προγραμματίσει , δικαιώθηκε απόλυτα αφού οι πολίτες την επιβράβευσαν με την αθρόα συμμετοχή τους .

Με τη νεοσύστατη παράταξή του , Ενωτικός Συνδυασμός Κορυδαλλού «Δήμος για Όλους»  και τη συνεργασία –στήριξη  της  « ΕΚΠΟΙΖΩ» , διοργάνωσε εκδήλωση , με θέμα  «τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και τους πλειστηριασμούs»,,  στο Πνευματικό Κέντρο Κορυδαλλού «Μελίνα Μερκούρη», στην  αίθουσα «Πλειάδες».

Η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή και στο καλωσόρισμά του ο επικεφαλής της παράταξης και  υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Δημόπουλος, επεσήμανε ότι από τις κύριες προτεραιότητές τους είναι τα προβλήματα της κοινωνίας. Ο Κορυδαλλός , όπως και η ευρύτερη περιοχή , σημείωσε ή μαστίζεται από την ανεργία, την φτώχεια, την ακρίβεια, έρχονται τώρα και οι πλειστηριασμοί να δώσουν το τελικό χτύπημα.

Η στενή συνεργασία με την ΕΚΠΟΙΖΩ με τον συνδυασμό «ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» θα επιχειρήσει να ανακουφίσει με τη σταθερή παρουσία της στον Κορυδαλλό τους υπερχρεωμένους καταναλωτές, δίνοντάς τους νομικές συμβουλές κι όχι μόνο, δήλωσε

Οι δημότες έμειναν μέχρι τέλους της εκδήλωσης, θέτοντας ερωτήματα.

Η δέσμευση της συνέχισης της συνεργασίας αυτής θα έχει μορφή και δυναμικών συντονισμένων κινητοποιήσεων που θα εμποδίζουν το ξεπούλημα της περιουσίας, αποτρέποντας τους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις με την παρέμβαση της ΕΚΠΟΙΖΩ και του Ενωτικού Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ».

Εκτός από τον κ. Δημόπουλο , οι Ομιλητές  που πλαισίωσαν την εκδήλωση ήταν οι:

. Ελένη Αλευρίτου- Πρόεδρος της ΕΚΠΟΙΖΩ.

Βίκτωρας Τσιαφούτης- Νομικός Σύμβουλος της ΕΚΠΟΙΖΩ-

Θάλεια Χούντα- Κοινωνιολόγος – Δημοσιογράφος

Οι ομιλητές ενημέρωσαν τους παρευρισκομένους για τη νομοθεσία που ισχύει σχετικά με τη ρύθμιση οφειλών προς τις τράπεζες και την προστασία από τους πλειστηριασμούς. Συγχρόνως παρουσίασαν εναλλακτικές προτάσεις, για το φλέγον αυτό ζήτημα.

Κλείνοντας την εκδήλωση ο κ. Δημόπουλος τόνισε ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα εντάσσεται στην γενικότερη πολιτική που εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια στον τόπο μας.

Επεσήμανε ότι πρέπει να αντιδράσουμε για την καλυτέρευση της ζωής μας και του μέλλοντος  των παιδιών μας. Αυτά μπορούμε να τα πετύχουμε μόνο μέσα από την ανατροπή των πολιτικών που εφαρμόζονται και απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει η ανατροπή αυτή είναι ο αγώνας κι η ενότητα στη βάση των προβλημάτων που μας απασχολούν.