Ξεφτίλισε πάλι ο Χουρσαλάς τον Δημόπουλο και εκείνος ξανά δεν αντέδρασε

Με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο κατέστησε σαφές στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορυδαλλού , ποιος είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που κάνει κουμάντο , στο Δήμο.
Παρά τα όσα στελέχη του λένε αλλά ακόμη και ο ίδιος φέρεται να ισχυρίζεται , ο επικεφαλής της παράταξης « Δήμος για Όλους» , Γιώργος Δημόπουλος , που έχει προσχωρήσει εξαρχής στην στήριξη της Δημοτικής Αρχής και ο ίδιος είναι αντιδήμαρχος του, αποδεικνύεται ότι δεν έχει καν λόγο ή έστω…ενημέρωση για τις σημαντικές αποφάσεις που λαμβάνει ο κ. Χουρσαλάς
Ο ίδιος ο κ. Δημόπουλος βέβαια, αρέσκεται να υπογραμμίζει τον τίτλο « αναπληρωτή Δημάρχου» που κατέχει επίσης. Έναν τίτλο που κατείχε επίσης και επί Χρήστου. Αλλά στην πράξη παρασάγγας απέχει απ΄αυτό που επιδιώκεται να φανεί.
Στην πρόφαστη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου , ο κ. Χουρσαλάς , κουρέλιασε για ακόμη μια φορά τη συμφωνία που έχει συνάψει από το Σεπτέμβριο του 2019 , με τον κ. Δημόπουλο, προκειμένου να του παρείχε την στήριξη στη Δημοτική Αρχή.
Όπως και στην περίπτωση του κ. Βαγενά με τη Σχολική Επιτροπή , όπου αρνήθηκε να υλοποιήσει τη συμφωνία που προέβλεπε ότι θα ήταν πρόεδρος , έπραξε το ίδιο και στην περίπτωση της νεοιδρυθείσας Δημοτικής Επιχείρησης.
Αρνήθηκε και δεν έκανε πρόεδρο το Δημοτικό Σύμβουλο , Γιάννη Διάκο , επίσης της παράταξης Δημόπουλου , παρά το ότι προβλεπόταν από τη συμφωνία .
Σημειωτέον δε ότι και για τις δυο περιπτώσεις δημόσια είχαν ανακοινωθεί οι δεσμεύσεις αυτές του κ. Χουρσαλά , από τον ίδιο τον κ. Δημόπουλου, σε μετεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού του.
Αυτή τη φορά οι αντιδράσεις πρώην οπαδών του , δεν ήταν όπως εκείνες , στην περίπτωση του κ. Βαγενά.Δεν του πέταξαν …στριγκάκια αλλά επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά η παντελής αναξιοπιστία της περίφημης « συμφωνίας» που συνήψε.
Εξάλλου , όπως είναι γνωστόν ακόμη και όλοι σχεδόν οι όροι που είχαν συμφωνηθεί για την στήριξη στο β΄γύρο των εκλογών και έτσι δικαιολογούσε την στήριξη του , στον κ. Χουρσαλά , δεν έχουν τηρηθεί. Αντίθετα κάποιοι απ΄αυτούς έχουν και καταπατηθεί, κάνοντας ακριβώς τα αντίθετα απ΄όσα όριζε η συμφωνία προεκλογικής στήριξης .
Παρότι μάλιστα , σ΄εκείνη την περίπτωση , είχε τότε πλημμυρίσει ο Κορυδαλλός από τη σχετική ανακοίνωση , που μοιράσθηκε σε χιλιάδες αντίτυπα , πόρτα-πόρτα, προκειμένου να « πεισθούν» οι πολίτες και κυρίως οι ψηφοφόροι του κ. Δημόπουλου , να ψηφίσουν Χουρσαλά και όχι Κασιμάτη, στο β΄γύρο.