Παρουσιάζει ως « νέα» έργα …τα υπάρχοντα (!) η συνδιοίκηση Χουρσαλά-Δημόπουλου

Το έχουμε ξαναγράψει . Τόσο ανίκανη σαν την τωρινή Δημοτική Αρχή αλλά και  με μικροπολιτική νοοτροπία που μετέρχεται « τερτίπια» που ούτε ένα μικρό παιδί θα καταδεχόταν  να κάνει , δεν έχει περάσει ποτέ από τον Κορυδαλλό .

Πολλά θα μπορούσε κάποιος να καταμαρτυρήσει στις προηγούμενες διοικήσεις του δήμου , όπως και το korydallosneww.gr , έχει πράξει , αλλά σαν και αυτά της τωρινής , σε καμία περίπτωση .

Τελευταίο και κραυγαλέο δείγμα , η «απόφαση» της συνδιοίκησης Χουρσαλά –Δημόπουλου , να χωροθετήσει τάχα  νέες θέσεις ΑΜΕΑ. Και χωροθέτησε …υπάρχουσες !!!!

Πιο συγκεκριμένα  ,η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής , στις 22 του περασμένου Δεκεμβρίου ( 2020) , χωροθέτησε θέση ΑΜΕΑ μεταξύ άλλων και στην οδό Χειμάρρας –Πελοποννήσου, στο 7ο Γυμνάσιο.

Θέση η οποία …υπάρχει ( όπως φαίνεται και στη φωτο) από το …2019 και μάλιστα με …απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ( παραπλεύρως δημοσιεύουμε εκείνη την απόφαση).

Και καλά , ο πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής- αντιδήμαρχος Κ. Τζέρμπος  , ως…απλός πολίτης , την προηγούμενη 4ετία , ποτέ δεν πάτησε το πόδι του , στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορυδαλλού.  Ελάχιστες ήταν οι φορές που παρακολουθούσε τότε το Δημοτικό Συμβούλιο και ο άλλος αντιδήμαρχος , που επίσης δεν ήταν εκλεγμένος και τώρα  ήταν ο εισηγητής του θέματος , κ. Αρώνης .Και ίσως , το πιθανότερο , να μη συνέπεσε στη  συνεδρίαση που αποφασίστηκε .

Όμως 1,5 χρόνο τώρα δεν  πέρασαν ποτέ από ‘ κεί; Όταν μάλιστα ο κ. Τζέρμπος είναι αντιδήμαρχος Παιδείας ; Το σχολείο αυτό δεν το έχει επισκεφθεί; Ο κ. Αρώνης , που μένει στην περιοχή , ούτε αυτός , το έχει δει;

Έστω λοιπόν και δεν το « παρατήρησαν» πριν . Πως όμως το εισηγούνται , ιδιαίτερα ο “αρμόδιος” κ. Αρώνης , χωρίς να έχει πριν κάνει αυτοψία  των θέσεων στάθμευσης που δήθεν θα διαμορφώνονταν; Στα « τυφλά»  το εισηγείται;

Και καλά οι δυο παραπάνω , ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών ,κ. Δημόπουλος , που είχε ψηφίσει την προηγούμενη απόφαση; Δεν τους είπε τίποτε; Η υπηρεσία του δεν πήγε να δει αν μπορεί να « χωροθετηθεί» ; Και δεν είδε τις πινακίδες που η ίδια εδώ και χρόνια έχει βάλει; Έστω και εκ των υστέρων δεν έχουν πάει ακόμη; Πόσοι μήνες πρέπει να περάσουν για να υλοποιήσουν μια απόφαση που  ¨κατεπειγόντως” Χριστουγεννιάτικα μάλιστα έσπευσαν να πάρουν;

Το ίδιο κανείς μπορεί να πει και για τη Δημοτική Σύμβουλο , κυρία Καλαμάρη της παράταξης Γουρδομιχάλη .

Που ήταν για το συγκεκριμένο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου που το ψήφισε ( υπογράφει μάλιστα και τη σχετική απόφαση)  και μάλιστα μετά από εισήγηση του νυν …αρχηγού της και τότε αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Γουρδομιχάλη .

Ακόμη και αν δεν το θυμόταν, δεν συνεργάζεται για τα θέματα αυτά με τον αρχηγό της , πριν από τη συνεδρίαση; ΄’Η το είχε ξεχάσει και εκείνος;

Σ΄ότι αφορά τα μέλη των άλλων παρατάξεων που ψήφισαν και αυτά τη σχετική απόφαση , οφείλουν και εκείνα , να έχουν ελέγξει τι τους εισηγούνται.