Πλημμελή μέτρα στα σχολεία  ενόψει της επαναλειτουργίας τους, κατήγγειλε ο Κατσούλης , στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Πειραιά

 

Την ανησυχία του για το άνοιγμα των σχολείων στον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά Θρασύβουλο Μαραγκόζογλου, εξέφρασε ο επικεφαλής της παράταξης « Μαζί για τον Κορυδαλλό» , Νίκος Κατσούλης , σε συνάντηση που είχε μαζί του, επικεφαλής αντιπροσωπείας  .

Στη συνάντηση , ο Νίκος Κατσούλης αναφέρθηκε στην έλλειψη εκπαιδευτικού προσωπικού, καθαριστριών ( λιγότερες από μια ανά σχολική μονάδα) και σχολικών φυλακών στα σχολεία της πόλης μας.

Επίσης ο επικεφαλής του «μαζί» τόνισε ότι είναι επιτακτική η ανάγκη μείωσης των μαθητών ανά τμήμα.

Ακόμη ζητήθηκε στον κ. Μαραγκόζογλου , την παρέμβασή του για θέματα ασφάλειας των σχολικών μονάδων του Κορυδαλλού, όπως η  πυρασφάλεια και η εφαρμογή των οδηγιών του ΟΑΣΠ για την αντισεισμική  προστασία καθώς και για τις σοβαρές ελλείψεις κτιριακών υποδομών όπως στο  3ο, 4ο  , 5ο και 8ο Γυμνάσιο.

Ο κ.Κατσούλης, συνοδευόταν από τους Δημοτικούς Συμβούλους Λάζαρο Αλεξανδρίδη  και Καλλιόπη Μαυροϊδάκου καθώς και τα μέλη του Συντονιστικού του «μαζί» Άννα Τζαβαλή και Αλέξη Σωτηρόπουλο.