Π . Μελάς: «Μεγάλα προβλήματα από τυχόν κλείσιμο του Νοσοκομείου «Αγ. Βαρβάρα»

GENIKO NOM NOSOKM DYT ATTIKHS_new

Μεγάλη είναι η αντίδραση των εργαζομένων στο Νοσοκομείο «Αγία Βαρβάρα», των κατοίκων της Δυτικής Αθήνας, αλλά και των οκτώ Δημάρχων της Περιφέρειας, για το επερχόμενο κλείσιμο του Νοσοκομείου.

Αυτό επισημαίνει ο βουλευτής των ΑΝΕΛ , Παναγιώτης Μελάς  με την οποία καλεί τον υπουργό Υγείας να  μην κλείσει το Νοσοκομείο «Αγία Βαρβάρα», αφού η μη λειτουργία του θα έχει επιπτώσεις στην Υγεία των πολιτών της περιοχής της Δυτικής Αθήνας . Αντίθετα , να προχωρήσει στην αναβάθμισή του, ώστε να εξυπηρετούνται, όσο το δυνατό καλύτερα, οι πολίτες της περιοχής, στο θέμα της Υγείας τους, αφού η πλειονότητα των πολιτών βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση

Σ΄ε΄ρωτηση που κατέθεσε στη Βουλή , ο κ. Μελάς, αναφέρει συγκεκριμένα: «Ήδη, μέχρι σήμερα, έχουν υποβαθμιστεί οι παρεχόμενες Υπηρεσίες Υγείας του Νοσοκομείου, με σοβαρές επιπτώσεις στην Υγεία των κατοίκων της περιοχής.

Αντί να αναβαθμιστεί το Νοσοκομείο, οδηγείται σε κλείσιμο με αποτέλεσμα να υποβαθμίζεται ακόμη περισσότερο η φροντίδα Υγείας των πολιτών.

Η μεταφορά τους σε άλλα Νοσοκομεία προκαλεί, αφενός μεν ταλαιπωρία, αλλά και οικονομικό κόστος, την δύσκολη αυτή οικονομική περίοδο που διέρχεται ο λαός μας.

Γι αυτό επιβάλλεται, όχι μόνο να παραμείνει ανοικτό το Νοσοκομείο αλλά, αν είναι δυνατό, να αναβαθμιστεί, για να προσφέρει καλύτερη Υγεία στους κατοίκους της περιοχής».