Σε τριψήφιο αριθμό πλέον  τα ενεργά κρούσματα κορωνοιού στον Κορυδαλλού .Άγνωστο τα μη καταγεγραμμένα

Κατακόρυφη είναι  τις τελευταίες βδομάδες η αύξηση των κρουσμάτων στον Κορυδαλλό .

Η αύξηση αυτή , προκαλεί την εντονότατη ανησυχία των ειδικών ( ΕΟΔΥ , ΓΓ Πολιτικής Προστασίας κ.α ) και έχει γίνει σημείο αναφοράς μεταξύ άλλων από τον  αρμόδιο αναπληρωτή υπουργό , Νίκο Χαρδαλιά, σε συσκέψεις .

Την πρώτη ειδική αναφορά, ο κ. Χαρδαλιάς την είχε κάνει, την περασμένη βδομάδα,  σε τηλεδιάσκεψη που είχε με τους δημάρχους της Αττικής και στην οποία λένε οι πληροφορίες δεν συμμετείχε… ο δήμαρχος Κορυδαλλού , Νίκος Χουρσαλάς.

Σ΄εκείνη την τηλεδιάσκεψη , ο αναπληρωτής υπουργός ενημέρωσε σχετικά τους δημάρχους και αναφέρθηκε στον Κορυδαλλό , λέγοντας ότι τότε τα ενεργά κρούσμα είχαν φθάσει τα 92.

Σημειωτέον , η αναφορά στα κρούσματα  αφορά τα καταγεγραμμένα . Που σημαίνει ότι η διασπορά στην κοινωνία είναι πολύ μεγαλύτερη και ο συνολικός αριθμός παραμένει άγνωστος .

Λίγες ημέρες μετά από τότε ο ίδιος ο ΕΟΔΥ σ΄αναλυτικό πίνακα που ανάρτησε αναφέρει ότι στις 2 Μαρτίου , τα κρούσματα είχαν ανέλθει σε 125. Την ίδια ώρα , σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά του ΕΟΔΥ , η Νίκαια με διπλάσιο σχεδόν πληθυσμό είχε 92.