« Σκούπα» και « φαράσι» στα Καμίνια

Άλλη μια επιχείρηση καθαριότητας πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Πειραιά. Συγκεκριμένα, συνεργεία της Υπηρεσίας Καθαριότητας βρέθηκαν στις οδούς  Λαμπελέτ, Μαντινείας και Σπυρίδωνος στα Καμίνια, όπου καθάρισαν και έπλυναν τους δρόμους και τις πλατείες, έβαψαν τα πεζοδρόμια και γενικότερα έκαναν εργασίες εξωραϊσμού της περιοχής.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε ότι συνεχίζοντ

αι από τον Δήμο Πειραιά οι συντονισμένες ενέργειες  σε γειτονιές της πόλης μας, προκειμένου ο Πειραιάς να είναι όσο γίνεται πιο καθαρός. Ακολούθως ο κ. Μώραλης ανέφερε:

«Βρεθήκαμε για ακόμα μια φορά στα Καμίνια όπου πραγματοποιήσαμε εργασίες καθαρισμού, για να γίνει η καθημερινότητα των κατοίκων ακόμα καλύτερη και παράλληλα να βελτιωθεί η εικόνα της περιοχής. Θέλουμε να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις των δημοτών μας και σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε ανάλογες παρεμβάσεις σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες της πόλης μας».

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας  και Ανακύκλωσης  κ. Παναγιώτης Ρέππας, σε δήλωσή του, τόνισε ότι για ακόμα μία φορά η Υπηρεσία Καθαριότητας βρέθηκε σε μία γειτονιά, στα Καμίνια,   σε μία περιοχή που έχει ανάγκη της ιδιαίτερης προσοχής και φροντίδας του Δήμου. Στη συνέχεια τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή είχε δεσμευτεί να αντιμετωπίζει όλες τις γειτονιές της πόλης ισάξια κι  αυτό κάνει.  Κλείνοντας, ο κ. Ρέππας ανέφερε: «Συνομιλήσαμε με τους κατοίκους, ακούσαμε τα προβλήματά τους και δεσμευτήκαμε ότι θα είμαστε κοντά τους σε οτιδήποτε χρειαστούν».