Τους έβαλε τον Γουρδομιχάλη « καπέλο» ο Κασιμάτης

dimarxeio korydallou - kassimatis - gourdomixalis

Δείχοντας για άλλη μια φορά πόσο υπολογίζει τη δημοτική  ομάδα και συνολικότερα  την παράταξή του , ο κ. Κασιμάτης , χωρίς να έχει εκ των προτέρων συζητήσει με κανένα την πρόθεσή του , έβαλε  «καπέλο»  σ΄όλους  το  Δημοτικό Σύμβουλο , Γρηγόρη Γουρδομιχάλη. Τον όρισε επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα Κι αυτό , παρότι μόλις την προηγούμενη Κυριακή είχε προηγηθεί « ολομέλεια» της παράταξης , παρουσία και νέων υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων , όπου ο κ. Κασιμάτης , τους ….ανακοίνωσε  την προεκολογική στρατηγική και το νέο οργανωτικό σχήμα – « μάχης» , όπως το αποκάλεσε. Απέκρυψε απ΄όλους την πρόθεσή του , αποδεικνύοντας γι άλλη μια φορά πως αντιλαμβάνεται τις συλλογικές λειτουργίες . Δεν είναι εξάλλου τυχαίο ότι ,  παρά τις «διαβεβαιώσεις» του , τα προηγούμενα 3,5 χρόνια , δεν συγκάλεσε την παράταξη αλλά μόνο μετά την αποχώρηση του κ. Δημόπουλου , τον περασμένο Νοέμβριο .. εξαναγκάστηκε από τις εξελίξεις να δεήσει να κάνει την ανάγκη φιλοτιμία και να ξεκινήσει να την συγκαλεί.
Οι εναπομείναντες Δημοτικοί Σύμβουλοι ( άβουλα  όπως και σ΄άλλες περιπτώσεις) αλλά και οι νέοι υποψήφιοι , έκπληκτοι πληροφορήθηκαν την Πέμπτη , την απόφαση  αυτή του  κ. Κασιμάτη.
Και μάλιστα όχι από κάποια επίσημη ανακοίνωση της παράταξης ή από τον ίδιο τον Δήμαρχο ή τέλος πάντων κάποιο συνεργάτη του , αλλά  μεταξύ τους μέσω του « σπασμένου τηλεφώνου».