Τους « κούνησε μαντίλι» και ο Τζιρίτας . Δεν έχει τέλος το φυλλορόημα της παράταξης Κασιμάτη

d.s. korydallou - kassimatis - tziritasΠριν αλλέκτωρ λαλήσι τρεις , από την « πανηγυρική» ολομέλεια του συνδυασμού παραουσία των 20 νέων υποψηφίων  Δημοτικών Συμβούλων, τους οποίος « διθυραμβικά» ανακοίνωσε ο απερχόμενος Δήμαρχος , Σταύρος Κασιμάτης , μια ακόμη αποχώρηση  εν ενργεία Δημοτικού Συμβούλου , ήρθε να πιστοποιήσει την κατάσταση πλήρους διάλυσης στην οποία βρίκεται η πάλαι ποτέ ισχυρή παράταξή του .
Πρόκειται για τον Μιχάλη Τζιρίτα , οποίος απέστειλε σχετική επιστολή του , εδώ και ημέρες στον κ. Κασιμάτη , ανακοινώνοντάς του ότι δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος με το συνδυασμό του ενώ παράλληλα  παρέστη σε εκδήλωση της παράταξης « Πάμε Αλλιώς» , σηματοδοτώντας και την στάση που θα τηρήσει στις εκλογές.
Ο κ. Τζιρίτας , ο οποίος  πριν 1, 5 και πλέον χρόνο είχε παραιτηθεί από τη θέση του αντιδημάρχου καθαριότητας καταγγέλλοντας  το σύστημα « παραδιοίκησης» που λειτουργούσε στο Δήμο με ενθάρρυνση  του κ. Κασιμάτη , στην επιστολή που έστειλε στον απερχόμενο Δήμαρχο , του επισημαίνει τα εμπόδια « θεσμικα» και « δομικά» , με τα οποία ήρθε αντιμέτωπος ,χωρίς να έχει την στήριξή του .
Ο κ. Τζιρίτας  είναι μέχρι στιγμής ο έβδομος Δημοτικός Σύμβουλος από τους 25 που είχαν εκλεγεί με την παράταξη Κασιμάτη, που δεν θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος πάλι με το συνδυασμό του .
Πληροφορίες δε κάνουν λόγο  ότι το αμέσως επόμενο διάστημα και άλλοι θα ανακοινώσουν την αποχωρήσή τους.