2 τόνους τρόφιμα συγκέντρωσε ο ΙΝ  Ευαγγελίστρια Πειραιώς

 

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ανταπόκριση  στην έκκληση που απηύθυνε η Ενορία Ευαγγελιστρίας Πειραιώς, για την συγκέντρωση τροφίμων ενόψει του καλοκαιριού.

Όπως κάθε χρόνο, με την διακοπή του καθημερινού συσσιτίου για τους καλοκαιρινούς μήνες, διανέμει δέματα αγάπης, σε όλους όσοι σιτίζονται, καθώς και σε οικογένειες τις οποίες τροφοδοτεί με τρόφιμα καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς.

Χάρη στην μεγάλη ανταπόκριση, η Ενορία  συγκέντρωσε και διένειμε 2 τόνους τροφίμων σε δέματα που περιελάμβαναν μία ποικιλία ειδών όπως  Κρέας, Κοτόπουλο, Κιμά, Ζυμαρικά, Όσπρια, Λάδι, Γάλα, Ζάχαρη, Αλεύρι, Ντοματοπολτό, μπικότα, δημητριακά, είδη καθαριότητος κ.λπ.

Σ’ ανακοίνωση της , αναφέρει: “Η Ενορία μας ευχαριστεί θερμά τους δεκάδες συνανθρώπους μας που συνέδραμαν σε αυτήν την προσπάθεια, που για πολλούς αδελφούς μας αποτελεί ζήτημα καθημερινής επιβίωσης.

Η επανέναρξη των καθημερινών συσσιτίων θα γίνει συν Θεώ, στις 15 Σεπτεμβρίου. Θυμίζουμε ότι περισσότεροι από 120 άποροι αδελφοί μας εξυπηρετούνται καθημερινά, χάρη στις δωρεές και την εθελοντική εργασία συνεργατών της Ενορία μας.Εὐχαριστοῦμε θερμά γιά τήν συμπαράστασή σας στό φιλανθρωπικό καί ἰεραποστολικό ἔργο τῆς ᾿Ενορίας μας”…