Από 01-04-2016 έως 31-07-2016 όλοι οι πελάτες της ΔΕΗ θα μπορούν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους σε 36 μηνιαίες δόσεις, χωρίς καμία προκαταβολή.
Μετά την ολοκλήρωση του παραπάνω προγράμματος από 01/08/2016 και εξής, οι οικιακοί πελάτες, οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις, θα μπορούν πλέον να ρυθμίσουν τις οφειλές τους σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα διακανονισμών ως εξής:
ΠΕΛΑΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ
• Προκαταβολή μόλις το 5% της συνολικής οφειλής
• Μηνιαίες δόσεις σε ύψος ίσο, με το 30% καταρχάς του μέσου σε ετήσια βάση μηνιαίου λογαριασμού, με αριθμό δόσεων από 18 έως 36.
ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΕ ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ
• Προκαταβολή 15% της συνολικής οφειλής
• 18 μηνιαίες δόσεις.
Σε περίπτωση που χαθεί μια δόση στην διάρκεια ενός ημερολογιακού έτους τότε ο διακανονισμός συνεχίζεται κανονικά από τον επόμενο μήνα.
Σε περίπτωση μη καταβολής περισσότερων της μιας δόσεων εντός ενός ημερολογιακού έτους, τότε o διακανονισμός εξακολουθεί να ισχύει εφόσον εξοφληθούν πλην μιας οι οφειλόμενες δόσεις.
Για περισσότερες πληροφορίες οι δημότες μπορούν να ανατρέξουν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΔΕΗ,
https://www.dei.gr/el/i-dei/kentro-tupou/deltia-tupou/deltia-tupou-2016/martios-2016/nea-ruthmisi-gia-ta-liksiprothesma





