Απ. Αρώνης : Με τον Δημόπουλο για έναν Κορυδαλλό, χωρίς περιχαρακώσεις, χωρίς εξαιρέσεις

ARONIS APOSTOLOS_KORYDALLOS

Νιώθω χρέος ως πολίτης και ως επαγγελματίας, που η ζωή του και η σκέψη του είναι συνδεδεμένη με την πόλη του Κορυδαλλού να πάρω μέρος ενεργά σε αυτές τις εκλογικές διαδικασίες.

Ένιωσα την ανάγκη να δηλώσω δημόσια και να ενώσω τη δικιά μου δύναμη και φωνή με το Γιώργο Δημόπουλο και τους συνεργάτες του, να σταθώ πλάι σε ανθρώπους που έχουν την ίδια αγωνία για τον Κορυδαλλό και το μέλλον του.

Γνωρίζοντας την πολυετή αυτοδιοικητική δραστηριότητα τουΓιώργου Δημόπουλου, την εμπειρία του και τη γνώση του για τα προβλήματα της πόλης του Κορυδαλλού, καθώς και την αστείρευτη αγάπη του για τον τόπο που ζει, είμαι πεπεισμένος ότι ο συνδυασμός«Δήμος για Όλους» και οι άνθρωποι που τον πλαισιώνουν θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια, ώστε οι συνδημότες μας να αποκτήσουν νέες προοπτικές και μια νέα ποιότητα ζωής που τους αξίζει.

Με ρεαλισμό, αλλά και όραμα θα προσεγγίσουμε  τα τοπικά προβλήματα και θα οδηγήσουμε τους πολίτες, ανεξαρτήτως πολιτικών προτιμήσεων σε έναν κοινό αγώνα για τον Κορυδαλλό, χωρίς περιχαρακώσεις, χωρίς εξαιρέσεις, χωρίς αποκλεισμούς και εσωστρέφειες.

Δε μπορούμε να λείπουμε .

Δεν έχουμε δικαίωμα να απέχουμε.

Δεν μπορούμε να σιωπούμε.

Από καρδιάς, καλή επιτυχία!

 

  • Αρώνης  Απόστολος– επιχειρηματίας- Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος « ΔΗΜΟΣ για ΟΛΟΥΣ»  με υποψήφιο Δήμαρχο Γ. Δημόπουλο

 

 
 

About the author

More posts by