Καταγγέλλει «κατεστημένα συμφέροντα» στη Νίκαια ο Παπαδόπουλος

papadopoulos2

Τη διαβεβαίωση «τίποτα δεν έχει τελειώσει- συνεχίζουμε», δίνει σε μήνυμά του , ο υποψήφιος Δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ στη Νίκαια , Κώστας Παπαδόπουλος .
Ο κ. Παπαδόπουλος , που έλαβε το χαμηλότερο ποσοστό από τους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ στον ηπειρωτικό Πειραιά , υποστηρίζει ότι τελικά επικράτησαν « κατεστημένα συμφέροντα» και « μνημονιακές πολιτικές «
« Δώσαμε, αναφέρει συγκεκριμένα , ένα ΤΊΜΙΟ και ΚΑΘΑΡΌ αγώνα για την Πόλη μας , παλέψαμε να φέρουμε την ανατροπή και την ρήξη με τα κατεστημένα συμφέροντα και τις μνημονιακές πολιτικές. Ένα μεγάλο ποσοστό Συνδημοτών μας , μας στήριξε μας και μας τίμησε με την ψήφο του .
Οφείλω ένα Μεγάλο Ευχαριστώ σε όλους τους Φίλους και τις Φίλες που με αυταπάρνηση δώσαμε τον Αγώνα αυτό όλο το διάστημα .
Τίποτα δεν έχει τελειώσει ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ» τονίζει.
Επισημαίνει δε ότι « το αμέσως επόμενο διάστημα στην Πόλη μας αλλά και σε κεντρικό επίπεδο .Σχολεία θα κλείσουν , συγχωνευτούν , εργαζόμενοι θα βρεθούν σε διαθεσιμότητα – απόλυση , μισθοί και συντάξεις θα συρρικνωθούν και άλλο ».
Εκφράζει την ανησυχία του και καλεί « σε επαγρύπνηση για την άνοδο σε επίπεδο περιφέρειας Πειραιά του ποσοστού των ακροδεξιών και φασιστικών συνδυασμών Δίνουμε τις επόμενες μέρες ΑΓΩΝΑ για να ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ οι πολιτικές των μνημονίων της καταστροφής και της εξαθλίωσης» σημειώνει .

 
 

About the author

More posts by