Λόγια του «αέρα» οι  καταγγελίες  Μιχαλολιάκου για «φουσκωτούς». Δεν αναφέρει τίποτε στην καταγγελία του

IMG_8254

Καμία παρεμπόδισή του  κατά τις επισκέψεις του , στα εκλογικά τμήματα  , ούτε παρουσία « φουσκωτών»  δεν αναφέρει , ο  Δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης  «ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ» Βασίλης Μιχαλολιάκος, στην καταγγελία που κατέθεσε για παραβίαση από το Συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη της εκλογικής νομοθεσίας ,  στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά  και κοινοποίησε στα γραφεία του Πρωθυπουργού, του Υπουργού Δικαιοσύνης, του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως –Προστασίας του Πολίτη και στην Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιώς,

Ο κ. Μιχαλολιάκος καταγγέλλει  προβοκάτσια από αγνώστους , την οποία « χρεώνει» όμως στον κ. Μώραλη καθώς και την τοποθέτηση μικρών προεκλογικών περιπτέρων  του συνδυασμού του την ημέρα των εκλογών έξω από εκλογικά τμήματα .

Ο κ. Μιχαλολιάκος ζήτησε “την λήψη κάθε νόμιμου μέτρου προκειμένου  να εφαρμοστεί η εκλογική νομοθεσία και να εξασφαλιστεί ότι η διαδικασία εκλογής των δημοτικών αρχών θα συνεχιστεί απρόσκοπτα χωρίς παραβιάσεις της εκλογικής νομοθεσίας και χωρίς την τέλεση σε βάρος μου αξιοποίνων πράξεων για τις οποίες ρητά επιφυλάσσομαι ως προς την άσκηση των νομίμων δικαιωμάτων μου.»

Συγκεκριμένα , ο κ. Μιχαλολιάκος , καταγγέλλει :

« 1. Σε όλα τα σχολικά συγκροτήματα που αποτελούν

εκλογικά τμήματα του Δήμου Πειραιώς ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ έχουν στηθεί από τον συνδυασμό «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ» τραπεζάκια με έντυπο εκλογικό υλικό και ψηφοδέλτια του ανωτέρω συνδυασμού, τα οποία διανέμονται στους προσερχόμενους, για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, ψηφοφόρους.

2. Στην περιοχή του Νέου Φαλήρου και ειδικότερα έξω από τα

υπ΄αριθμ. 5602 – 5616 εκλογικά τμήματα, άγνωστα προς εμένα άτομα τα οποία όπως μου καταγγέλθηκε λίγο πριν ευρίσκοντο σε τραπεζάκι του συνδυασμού «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ», κολλούσαν αυτοκόλλητα στα οποία απεικονίζεται φωτογραφία μου , φορώντας πράσινο-άσπρο κασκόλ, όπου σε πράσινο φόντο με λευκά γράμματα αναγράφεται επί λέξη «ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟ»(βλ. Προσαγόμενο φωτοαντίγραφο).

Η ανωτέρω ενέργεια πέραν του ότι παραβιάζει την εκλογική

νομοθεσία είναι ψευδής και μειωτική για εμένα αφού περιλαμβάνει αναληθείς ισχυρισμούς, παρουσιάζοντάς με  ως αντιολυμπιακό και εχθρό του θρύλου. Στοχεύει δε δολίως στην μείωση της προσωπικότητας μου και στην μεταβολή της εκτίμησης και του φρονήματος των εκλογέων φίλων του Ολυμπιακού προς εμένα».

 
 

About the author

More posts by