Άφησε ο Κασιμάτης να γίνει «χωράφι» το γήπεδο στα 88 στρ, καταγγέλλει ο Δημόπουλος

Με τις φωτογραφίες αλλά και τους εκατοντάδες πολίτες που το χρησιμοποιούν καθημερινά ,  να είναι αδιάψευστοι μάρτυρες , ο επικεφαλής της παράταξης « Δήμος για Όλους», Γιώργος Δημόπουλος , καταγγέλλει τη διοίκηση Κασιμάτη για την ανικανότητα και την αδιαφορία της , που έχει ως αποτέλεσμα , ένα ακόμη σημαντικό έργο του Κορυδαλλού , να καταντήσει σε μαύρο χάλι: Το ανοικτό γήπεδο-στάδιο στα 88 στρέμματα .

«Η αδιαφορία της διοίκησης Κασιμάτη για τις δομές του δήμου μας δεν έχει προηγούμενο» ,  καταγγέλλει ο κ. Δημόπουλος και προσθέτει σ΄ ανακοίνωση του :
«Το μεγαλύτερο γήπεδο -στάδιο της πόλης μας (Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο) , το οποίο βρίσκεται στα 88 στρέματα τα τελευταία χρόνια έχει αφεθεί στην τύχη του και έχει μετατραπεί σε παγίδα για τη σωματική ακεραιότητα των εκατοντάδων συμπολιτών μας και των αθλητών των σωματείων που το χρσηιμοποιούν καθημερινά.Η διοίκηση Κασιμάτη και σ΄αυτό, δεν δείχνει να ενδιαφέρεται για τους δημότες» .
Ενώ , σημειώνει η δοίκηση Κασιμάτη , « διατείνεται ότι έχει « πακτωλό» χρημάτων στο Ταμείο του δήμου , άφησε ένα έργο–κόσμημα για την πόλη μας , να μετατραπεί ( όπως και άλλα) σε …χωράφι».
Και τον κατηγορεί ότι « οι υποσχέσεις που έδινε συνεχώς τα 4 τελευταία χρόνια ότι κάθε καλοκαίρι θα ξεκινούσαν οι εργασίες για την επισκευή του , αποδείχθηκαν « φρούδες». Αυτό συνέβη και φέτος .Ενώ αρχίζουν οι αγώνες των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και οι προετοιμασίες των συλλόγων που χρησιμοποιούν τον στίβο , όλες οι εγκαταστάσεις εξακολουθούν να είναι σε
άθλια και επικίνδυνη κατάσταση» .
Εκτός αν και σ΄αυτό, καταγγέλλει τον κ. Κασιμάτη  ότι  «  ακολούθησε τη γνωστή παλαιοκομματική –ψηφοθηρική του τακτική :Αφέθηκαν να γίνουν τα έργα όσο το δυνατόν κοντύτερα στις εκλογές για να υφαρπάξει τηνψήφο δημοτών . Αδιαφορώντας όλα αυτά τα χρόνια για τη σωματική ακεραιότητα των χιλιάδων συμπολιτών μας που αθλήθηκαν σ΄αυτό.Αν συμβαίνει αυτό , θα πρόκειται για μέγιστη ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ!», τονίζει ο κ. Δημόπουλος.

 
 

About the author

More posts by