Αυτός είναι ο Κασιμάτης

 

Είχε φύγει από το γραφείο του , ο δήμαρχος Κορυδαλλού , Σταύρος Κασιμάτης ,  όταν αντιπροσωπεία των συνδικαλιστικών  ενώσεων των καθηγητών , δασκάλων και της Ένωσης Γονέων , πήγαν στο γραφείο του , στο Δημαρχείο , για να πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας για τα όσα σκανδαλώδη συμβαίνουν στην οικονομική διαχείριση και κακοδιοίκηση των Σχολικών Επιτροπών του δήμου.

Ενώ λοιπόν εδώ και ημέρες είχαν εκδώσει κοινή σχετική ανακοίνωση για την ώρα και ημέρα που θα πραγματοποιούσαν παράσταση διαμαρτυρίας …

Ενώ η ανακοίνωση αυτή είχε λάβει ιδιαίτερη έκταση σε τοπικά Μέσα Ενημέρωσης …

Ενώ επίσης είχε αναρτηθεί στις ιστοσελίδες  των φορέων αυτών ,μέλη των οποίων είναι στενοί συνεργάτες του  Στ. Κασιμάτη …

Ενώ είχε ανακοινωθεί  και στη Γενική Συνέλευση όλων των καθηγητών του Κορυδαλλού , που είχε πραγματοποιηθεί την προηγούμενη ακριβώς ημέρα, ο δήμαρχος Κορυδαλλού δεν ήταν στο γραφείο του .

Δεν γνώριζε; Είναι δυνατόν;

Με τόση «στρατιά» συμβούλων , συνεργατών και δημοτικών συμβούλων , είναι δυνατόν να αγνοεί σημαντικά γεγονότα που διαδραματίζονται στην πόλη ή έχουν προγραμματισθεί;

Διότι , η παράσταση διαμαρτυρίας που οργάνωσαν απο κοινού όλοι οι φορείς της εκπαιδευτικής κοινότητας του Κορυδαλλού, είναι η πρώτη που συμβαίνει στα ιστορικά χρονικά της πόλης .

Εκτός κι αν ο Κασιμάτη και οι γνωστοί πέριξ αυτού , το θεωρούν άνευ σημασίας , επιβεβαιώνοντας έτσι στον απόλυτο βαθμό , όσους τους κατηγορούν ότι τους διακατέχει αλαζονεία εξουσίας και είναι βαθιά απομονωμένοι στον πολυτελή γυάλινο «πύργο» τους .

 

         Τι θα έθεταν
 Όπως ανάφεραν στη σχετική τους ανακοίνωση , τα θεσμικά όργανα των Γονέων και των Εκπαιδευτικών, θα απαιτούσαν  από το ίδιο τον απερχόμενο δήμαρχο , Στ. Κασιμάτη , πλήρη ενημέρωση,απολογισμό,των δαπανών και των χρημάτων που στοίχισαν οι φετινές συντηρήσεις σχολείων . Αίτημα που αφήνει σαφέστατα υπονοούμενα.

Επίσης εφαρμογή της νομοθεσίας για τις Σχολικές Επιτροπές , την οποία η διοίκηση Κασιμάτη , όπως έχουν καταγγείλει επανειλημμένα καταστρατηγεί και ακολουθεί παράτυπες και αδιαφανείς διαδικασίες σ΄αυτές.

Ακόμη θα έθεταν το σοβαρότατο ζήτημα  των συνθηκών υγιεινής  και της ασφάλειας των σχολείων Κορυδαλλού.

 
 

About the author

More posts by