Κατά των συγχωνεύσεων σχολείων που συστεγάζονται  το Δημοτικό Συμβούλιο Κορυδαλλού 

4o kai 7o dimotiko korydallou

Την αντίθεση του με τις προτεινόμενες συγχωνεύσεις σχολείων ακόμη και εκείνων που συστεγάζονται εξέφρασε το Δημοτικό Συμβούλιο Κορυδαλλού , που συνεδρίασε την προηγούμενη βδομάδα , για πρώτη φορά μετά τις εκλογές.

Κατά των συγχωνεύσεων τοποθετήθηκε το σύνολο των μελών του Σώματος που πήραν το λόγο, με εξαίρεση το Δημοτικό Σύμβουλο Γιώργο Βιδάλη, ο οποίος  τόνισε ότι συμφωνεί με τις συγχωνεύσεις από τη στιγμή που πρόκειται για σχολεία που χρησιμοποιούν το ίδιο προαύλιο και εξέφρασε την πρόθεση του να ψηφίσει «παρών». Ενημέρωση πάνω στις μέχρι τώρα ενέργειες του Δήμου έκανε ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Μακρινός. Ανέφερε συγκεκριμένα ότι δύο ημέρες μετά τη διαρροή στις εφημερίδες για τις επικείμενες συγχωνεύσεις, ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης σε συνεργασία με την ένωση γονέων και το σύλλογο διδασκόντων Κορυδαλλού – Αγίας Βαρβάρας, έστειλε επιστολή αναστολής του μέτρου.   Έγιναν, συνέχισε, κάποιες διαδικασίες, συνελεύσεις και στα δύο σχολεία, αλλά και κινητοποιήσεις με πρωτοβουλία της ένωσης γονέων και των αντίστοιχων συλλόγων.

Ζητήθηκε μάλιστα, τόνισε, από τον περιφερειακό διευθυντή να τοποθετηθεί ότι δεν έχει εισηγηθεί την συγχώνευση των δύο σχολείων στο Δήμο Κορυδαλλού, ο οποίος και έκφρασε με τον τρόπο του τη διαφωνία του με τις συγχωνεύσεις.