Ρεκόρ προσέλευσης στη Β΄Πειραιά για τον νέο ηγέτη της Κεντροαριστεράς

 

Θα ξεπεράσει κατά πολύ στη Β΄Πειραιά , τον αισιόδοξο , όπως τον χαρακτήριζαν μέχρι χθες στελέχη , τον στόχο που είχε τεθεί για τη συμμετοχή στη σημερινή ψηφοφορία ανάδειξης επικεφαλής για το νέο κόμμα της Κεντροαριστεράς .

Περισσότερα από 1000 άτομα έχουν ψηφίσει τις τρείς πρώτες ώρες που άνοιξαν οι κάλπες ( μέχρι 11πμ) στους πέντε δήμους . Με τον Κορυδαλλό να έχει φθάσει τους 350 , Νίκαια και Κερατσίνι από 250 και Πέραμα -Σαλαμίνα , οι υπόλοιποι.

Πλέον ο πήχης έχει ανέβει στα 3000-3500 άτομα σ΄ότι αφορά τη συμμετοχή , που είναι 7πλάσιο(!) από εκείνο της εκλογής την Άνοιξη του ΄15 για αρχηγό του ΠΑΣΟΚ . Επίσης , όταν στις εκλογές του Ιανουαρίου το 2015 , το ΠΑΣΟΚ είχε λάβει όλο κι όλο 5.580 ψήφους και ως Δημοκρατική Συμπαράταξη στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του ’15, 6032 ψήφους , καταδεικνύεται η σημαντικότητα αυτού του αποτελέσματος .

Όπως σημείωναν στελέχη , αν επιβεβαιωθεί στην πράξη αυτή η εκτίμηση για τη συμμετοχή , τότε τόνιζαν  , πλέον το πραγματικό εκλογικό ποσοστό στη Β΄Πειραιά ,  που είχε φτάσει το 2015  να είναι   το πιο χαμηλό πανελλαδικά  , ξεπερνά από τώρα το 10% , στην περιοχή  .

Άλλα στελέχη που γνωρίζουν πολύ καλά πρόσωπα και εκλογικές συμπεριφορές τους , επισήμαναν ιδιαίτερα στον Κορυδαλλό , την προσέλευση στη ψηφοφορία πολλών δημοτικών υπαλλήλων και παραγόντων που τα προηγούμενα χρόνια είχαν στραφεί και στήριζαν τον ΣΥΡΙΖΑ.

 
 

About the author

More posts by