Στο τέλειωμα του καλοκαιριού «εδέησε» ο Κασιμάτης να κάνει σύσκεψη για τις …φωτιές, καταγγέλλει ο Δημόπουλος

 

 

Τώρα που κοντεύει να τελειώσει το καλοκαίρι και η αντιπυρική περίοδος, η διοίκηση Κασιμάτη , συγκάλεσε σύσκεψη για την …αντιπυρική προστασία, καταγγέλλει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης « Δήμος για Όλους» , Γιώργος Δημόπουλος .

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε , ο κ. Δημόπουλος , χαρακτηρίζει «τραγική τη διοίκηση Κασιμάτη» , μ΄αφορμή τη σύσκεψη που συγκάλεσε  μόλις   στις 21 Αυγούστου.

«Ενώ , εδώ και βδομάδες έχει καεί η Αττική και έχει τεθεί σε κατάσταση
έκτακτης ανάγκης , ο κ. Κασιμάτης , περίμενε να περάσει ο
…Δεκαπενταύγουστος και να τελειώσει ανέμελα τις διακοπές του , για να
πράξει αυτό που όφειλε να είχε κάνει από τον περασμένο Μάρτιο-Απρίλιο» , τονίζει ο κ. Δημόπουλος και προσθέτει :

«Και σαν μην έφτανε αυτό κομπάζει κι από πάνω σε ανακοίνωση που εξέδωσε. Στην οποία ωστόσο ομολογεί ότι ακόμη και αυτή τη σύσκεψη την πραγματοποίησε μετά από αίτημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας».

Τέλος , υπογραμμίζει , «ας ελπίσουμε ότι ενόψει του χειμώνα και για την έγκαιρη προληπτική προετοιμασία του δήμου και λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση δυσμενών καιρικών φαινομένων , δεν θα πραγματοποιήσει σύσκεψη τον Απρίλιο…».

Στην ανακοίνωση του δήμου αναφέρεται ότι  στη σύσκεψη αυτή  «πήραν μέρος ο Δήμαρχος Κορυδαλλού, ο Περιφερειακός Διοικητής Πειραιά της Πυροσβεστικής Ιωάννης Σταμούλης, ο Διοικητής του Α’ Πυροσβεστικού Σταθμού Πειραιά Πέτρος Αλαμάρας, ο Αστυνόμος Β’ Α.Τ Κορυδαλλού Βασίλης Γκόνος, ο Υπαστυνόμος Α΄ Ευάγγελος Φαντριδάκης από το τμήμα Τροχαίας, ο Διευθυντής ΕΥΔΑΠ Νικαίας- Κορυδαλλού Νίκος Διαμαντόπουλος, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας Μιχάλης Ευθυμιάδης και στελέχη του Δήμου».

 
 

About the author

More posts by