Μαχητικά ο Θανόπουλος στο πλευρό του  Δημόπουλου

 

Παρών δηλώνει στη μάχη των Δημοτικών Εκλογών του Μαίου , ο Αλέξης Θανόπουλος , συμπαρατασόμενος στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου και επικεφαλής της παράταξης « Δήμος για Όλους», Γιώργου Δημόπουλου . συμπαρατάχθηκε και ο Δημοτικός Σύμβουλος , Αλέξης Θανόπουλος.

Ο κ. Θανόπουλος , που το 2014 είχε εκλεγεί πρώτος σε ψήφους στο συνδυασμό του Γ. Μελά ,  εδώ και χρόνια στήριζε τον αγώνα που έδινε εντός του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και στην κοινωνία ο κ. Δημόπουλος.Διαφωνώντας πλήρως με την πολιτική συμπόρευσης  του κ. Μελά με τον νυν δήμαρχο , Σ. Κασιμάτη . Και η οποία ολοκληρώθηκε με την ένταξη του κ. Μελά , στο συνδυασμό Κασιμάτη ως υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου , προκαλώντας γενική κατακραυγή .

Και αυτό διότι , όπως αναφέρει η εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΕΑ , « ΟΛΟΙ θυμούνται τις βαρύτατες –και για ποινική διερεύνηση- αλληλοκατηγορίες   που εκτόξευαν  τότε προεκλογικά  οι Μελάς και Κασιμάτης και αμέσως μετά τις εκλογές  τις « ξέχασαν» και τώρα « σαν να μη τρέχει τίποτε» ή σαν να μην ειπώθηκαν ποτέ , είναι πάλι μαζί (!) , για να μην ανατραπεί η νοσηρή πολιτικά κατάσταση που επικρατεί εδώ και χρόνια στο δήμο .

Στη δημόσια ανακοίνωση του , ο κ. Θανόπουλος , ασκεί δριμύτατη κριτική  στη νυν διοίκηση Κασιμάτη κατηγορώντας την για  αδιαφορία και ανεπάρκεια , με αποτέλεσμα  όλα αυτά τα χρόνια τα προβλήματα να γιγαντώνουν διαρκώς.

Ο κ.Θανόπουλος , δηλώνει ότι παραμένει ενεργά παρών στα δημοτικά δρώμενα της πόλης και καλεί όλους να στηρίξουν την υποψηφιότητα του κ. Δημόπουλου

Αναφέρει συγκεκριμένα ο κ.Θανόπουλος, στη δημόσια ανακοίνωση του , στήριξης του κ. Δημόπουλου

Η ανακοίνωση

Αγαπητοί συμπολίτες,

σε τρεις μήνες περίπου θα διεξαχθούν οι Δημοτικές Εκλογές.

Στις προηγούμενες εκλογές με την εμπιστοσύνη που μου δείξατε και με την ψήφο σας, με αναδείξατε πρώτο σε ψήφους Δημοτικό Σύμβουλο στην παράταξη του Γ.Μελά, ο οποίος πρόσφατα ανακοίνωσε την απόφασή του να μην θέσει ξανά υποψηφιότητα ως Δήμαρχος, επιλέγοντας την συστράτευση του με τον νυν Δήμαρχο.

Νοιώθοντας υποχρέωση για αυτή την στήριξή σας, θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά και να σας γνωστοποιήσω πως στις επόμενες δημοτικές εκλογές δεν θα θέσω υποψηφιότητα.

Δυστυχώς, τα προβλήματα του Δήμου μας παραμένουν πολλά και μεγάλα, ενώ η αδιαφορία και ανεπάρκεια τα γιγαντώνουν διαρκώς.

Δυστυχώς πάλι, οι δεσμεύσεις και οι υποσχέσεις ήταν πολλές, αλλά κανείς δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί σε αυτές.

Όμως η εμπιστοσύνη και η εκτίμησή σας προς εμένα με υποχρεώνει να εξακολουθήσω να είμαι ενεργά παρών στα δημοτικά δρώμενα της πόλης μας, στηρίζοντας την προσπάθεια του υποψήφιου δήμαρχου Γ.Δημόπουλου και του συνδυασμού «Δήμος για όλους».

Ο κος Δημόπουλος, έμπειρος αυτοδιοικητικός, πρώην αντιδήμαρχος και γνώστης των προβλημάτων του Δήμου, με τις δεσμεύσεις και το πρόγραμμά του υπόσχεται ότι επιτέλους κάποιος θα ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα του Δήμου και ιδιαίτερα της περιοχής του Άνω Κορυδαλλού και του Σχιστού».

 
 

About the author

More posts by