Προσβολή Κασιμάτη στον Κορυδαλλό και τη Δημοκρατία

Δεν παύει καθημερινά , να αποκαλύπτει το πραγματικό του προσωπείο , ο απελθών δήμαρχος Κορυδαλλού , Σταύρος Κασιμάτης.

Οι πράξεις του , μόλις ηττήθηκε και έχασε την εξουσία , την οποία οι Κορυδαλλιώτες, του την είχαν εμπιστευτεί για 13 ολόκληρα χρόνια ,δείχνουν  παντελή έλλειψη σεβασμού προς αυτούς αλλά και την ίδια τη Δημοκρατία .

Τόσο η άρνηση του , να συνεχίσει ως  επικεφαλής της αντιπολίτευσης , όπως ήταν η λαική ετυμηγορία , όσο και η απουσία του χθες από την ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής Χουρσαλά , ενώ μέχρι το Σάββατο παραμένει τυπικά δήμαρχος και είχε προσκληθεί όπως και όλοι οι πρώην δήμαρχοι , αποδεικνύει ότι είναι δέσμιος του προσωπικού του χαρακτήρα .

Όφειλε εκ της θεσμικής θέσεως όπου ακόμη κατείχε να παραστεί. Το πολιτικό και ηθικό αυτό ατόπημα του , είναι πρωτοφανές στην πόλη . Ποτέ δεν είχε συμβεί στο παρελθόν να μην παρίσταται στην ορκωμοσία ο απερχόμενος τουλάχιστον δήμαρχος.

Επίσης στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές , ο Σ. Κασιμάτης , απέκρυψε επιμελώς αν και είχε ερωτηθεί δημόσια , τι θα έπραττε αν δεν επανεκλεγόταν .

Γι αυτό και η πράξη του αυτή , που είναι πολιτική ( και όχι εγωπαθή που κάποιοι υποστηρίζουν) συνιστά αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος .

Διότι αν γνώριζαν οι πολίτες ότι θα έπραττε αυτό , φυσικά και δεν θα  τον εμπιστεύονταν και δεν θα τον ψήφιζαν ενώ τώρα τον ανέδειξαν πρώτο στον πρώτο γύρο με το υψηλότατο  ποσοστό 38% και δίνοντας του  15 Δημοτικούς Συμβούλους , σχεδόν τους διπλάσιους από κάθε άλλη παράταξη.

 
 

About the author

More posts by