Πλούσιο και το φετινό πολιτιστικό πρόγραμμα στο Κατράκειο και στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας

katrakeio ekdiloseis

Και αυτή τη χρονιά ο Δήμος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη υποδέχεται τους μικρούς και μεγάλους φίλους του με έναν κύκλο θεατρικών παραστάσεων και συναυλιών στο Κατράκειο και στο Δημοτικό Κηποθέατρο.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με το Παιδικό Φεστιβάλ «Τα παιδιά πάνε σινεμά στο Κατράκειο» στις 16 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν στις 20 Ιουλίου ενώ ο δεύτερος κύκλος θα ξεκινήσει στις 29 Αυγούστου και θα διαρκέσει έως τις 17 Σεπτεμβρίου. Στο Δημοτικό Κηποθέατρο οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 2 Ιουλίου (όταν θα έχει ολοκληρωθεί το μαθητικό Φεστιβάλ του Δήμου).

Ο Δήμαρχος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης, τόνισε , « χωρίς φθηνούς εντυπωσιασμούς  διοργανώνουμε εκδηλώσεις που χαρακτηρίζονται από μια  ευρύτατη απήχηση στο κοινό. Η Τέχνη και ο Πολιτισμός μπορούν να  γίνουν κοινή γλώσσα της κατανόησης, του αλληλοσεβασμού, της ανεκτικότητας σε έναν  κόσμο που ειδικά τα τελευταία χρόνια δείχνει να βυθίζεται μέσα στη φρίκη της οικονομικής κρίσης.

Οι πολίτες της ευρύτερης περιοχής και όχι μόνο θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με το θεατρικό λόγο, τα μουσικά δρώμενα και να ψυχαγωγηθούν.

Σ’αυτή τη γιορτή πολιτισμού δεν θα μπορούσε να λείπει το ενδιαφέρον μας για τα παιδιά γι’αυτό το λόγο θα φιλοξενήσουμε παιδικές θεατρικές παραστάσεις καθώς και το μεγαλύτερο Παιδικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ελλάδας στο Κατράκειο με τίτλο «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΕ  CINEMA» με ελεύθερη είσοδο. Σας καλούμε να αγκαλιάσετε με την παρουσία και με το πιο θερμό σας χειροκρότημα τις εκδηλώσεις μας  στο Κατράκειο και στο Δημοτικό Κηποθέατρο και αυτό το καλοκαίρι».

Πληροφορίες:210 42 78 289

www.nikaia-rentis.gov.gr  /  www.facebook.com/NikaiaRentisEvents

Προπώληση εισιτηρίων και στο Δημαρχείο Νίκαιας – Ρέντη:

Π. Τσαλδάρη 10, Νίκαια