« Ραντεβού»  Κασιμάτη –Μελά . «Παρελθόν» οι βαρύτατες αλληλοκαταγγελίες τους ;

dimarxeio - kassimatis - melasΚατ΄ιδίαν συνάντηση είχαν οι δυο μεγάλοι « μονομάχοι» των πρόσφατων Δημοτικών Εκλογών στον Κορυδαλλό , κκ Κασιμάτης και Μελάς.
  Οι άλλοτε στενοί προσωπικοί φίλοι και πολιτικοί συνεργάτες και  αντίπαλοι  στις πρόσφατες εκλογές , όπου αντάλλαξαν μεταξύ τους βαρύτατες κατηγορίες , για τις οποίες  σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα είχε παρέμβει εισαγγελέας για τη διερεύνηση όσων  κατήγγειλαν , είχαν προ ημερών συνάντηση .
  Η συνάντηση ναι μεν έγινε στο Δημαρχείο , στο γραφείο του επανεκλεγέντος κ. Κασιμάτη , αλλά ήταν μεταξύ τους , χωρίς υπηρεσιακούς  παράγοντες  ή άλλα πολιτικά στελέχη της Δημοτικής Αρχής και το σημαντικότερο δεν ανακοινώθηκε  από κανέναν από τους δυο .
  Δεν είναι δόκιμο , ούτε σύνηθες δυο σφοδροί  έως πριν από λίγες ημέρες μεταξύ τους πολέμιοι , που είχαν αλληλοκατηγορηθεί για διαπλοκή , να συναντώνται . Και μόνο  το γεγονός ότι αποσιωπήθηκε  και από τους δυο η συνάντηση αυτή , της προσδίδει άλλες διαστάσεις .
  Διότι , ούτε μήνας δεν έχει περάσει , από τότε που, ο κ. Κασιμάτης , κατηγορούσε τον κ. Μελά για εκφραστή των συμφερόντων  των « νυχτομάγαζων» της πλατείας Ελευθερίας και εκείνος τη διοίκηση Κασιμάτη ότι έχουν  γίνει « μεσάζοντες χωρίς μεσάζοντες».      Και αυτά ήταν τα πιο soft, από εκείνα  και αποτελούν « πταίσματα» μπροστά σ΄εκείνα που έγραφαν σε βάρος τους , blog και « μαιμού» προφιλ στο facebbok  , που εμφανίσθηκαν  μόνο για την προηγούμενη περίοδο στο διαδίκτυο , έχοντας ως αποκλειστική « εργολαβία» τους,   τη συκοφάντηση και τον εξευτελισμό του  αντιπάλου  εκείνου που « αυτόκλητα» είχαν αναλάβει να  στηρίζουν.
  Αξίζει δε να σημειωθεί  ότι λίγα 24ωρα πριν από τη συνάντησή τους , είχε πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου , όπου παρέστησαν και οι δυο .
Επομένως  αν συναντήθηκαν για κάποιο « θεσμικό» θέμα  , όφειλαν να το θέσουν εκεί  και όχι να το « συζητήσουν» μεταξύ τους , πίσω  από κλειστές πόρτες . Εκτός κι αν ήταν κάποιο έκτακτο  . Τότε όμως γιατί δεν το ανακοίνωσε ο Δήμος , ώστε να ενημερωθούν πλήρως οι πολίτες και για τι πρόκειται αλλά και  ποιά είναι η θέση τους; Επίσης μέχρι την 1 Σεπτεμβρίου , ο κ. Μελάς , είναι απλός Δημοτικός Σύμβουλος. Εαν  και εφόσον παραμείνει στη θέση του και δεν παραιτηθεί , τότε , θα αποκτήσει τη θεσμική ιδιότητα του  επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας. Επομένως γιατί  συναντήθηκε  τώρα μαζί του ο κ. Κασιμάτης , Και μόνον  μ΄αυτόν απ’ όλους τους επικεφαλής ;    Ή  ήταν πρωτοβουλία του κ. Μελά , στην οποία ασθμαίνοντας ανταποκρίθηκε σαν να την περίμενε από καιρό ο κ. Κασιμάτης ; Και το κυριότερο  όλων . Ο κ. Κασιμάτης που αρέσκεται να δηλώνει  υπέρμαχος της διαφάνειας , ενημέρωσε τους άλλους επικεφαλής  τους απερχόμενου ή του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και κυρίως τα στελέχη της παράταξής του  , όχι για το περιεχόμενο αλλά για το αντικείμενο  της τόσο περίεργης αυτής συνάντησης ;  Και αν όχι γιατί ;