Ξεφτίλα με το διαγωνισμό του Δήμου Κορυδαλλού για τις προσλήψεις στον Αθλητικό -Πολιτιστικό Οργανισμό

 

Δεν έχουν τέλος, όπως επανειλημμένα  έχουν ξαναγράψει , τα όσα πρωτοφανή και ανεκδιήγητα συμβαίνουν στο Δήμο Κορυδαλλού , αφότου ανέλαβε τα ηνία η συνδιοίκηση Χουρσαλά -Δημόπουλου .

Ήδη όσα συνέβαιναν επί διοίκησης Κασιμάτη , θεωρούνται πλέον ” πταίσματα” μπροστά σ΄αυτά που γίνονται από τη τωρινή Δημοτική Αρχή , στον πρώτο κιόλας χρόνο της θητείας της .

Τελευταίο , ” σημερινό” ,  τα όσα καταγγέλλονται ότι συνέβησαν  με τον διαγωνισμό του Αθλητικού -Πολιτιστικού Οργανισμού (ΟΑΠΚ)  για την πρόσληψη δεκάδων καθηγητών στα προγράμματα  και τμήματα του.

Όπως πληροφορηθήκαμε δεκάδες  καθηγητές και γυμναστές σ΄αυτά , είχαν ” απορριφθεί”  από την ” Επιτροπή” που διορίσει η Διοίκηση του ΟΑΠΚ. Στις ενστάσεις όμως που κατέθεσαν , τονίζουν , αποδείχθηκε περίτρανα ότι είχαν πολλά περισσότερα προσόντα από εκείνους που η ” Επιτροπή” είχε επιλέξει για τις θέσεις τους.

Άραγε είχε να κάνει με την εντονότατη αντίδραση και τον νικηφόρο  αγώνα των καθηγητών αυτών  , ενάντια στη μεθόδευση της συνδιοίκησης Χουρσαλά -Δημόπουλου , να τους πληρώσει μόνο κάτι ” ψίχουλα”  , λίγα δεκάδες ευρώ στον καθένα για όλη την περίοδο “Μαρτίου -Μαίου”;

Ήταν τόσο κραυγαλέες , όπως καταγγέλλονται , οι  ” επιλογές” της περιβόητης αυτής ” Επιτροπής”  αλλά και εντονότατες οι αντιδράσεις από τους  υποψηφίους , με συνέπεια ουσιαστικά οι “διαδικασία’ να είναι  έωλη και στον “αέρα”

Εξαιτίας αυτού , σύμφωνα  πάντα με τις ίδιες πληροφορίες  , δεν θα ξεκινήσουν αύριο 1 Οκτωβρίου , τα προγράμματα για τους δημότες  , όπως είχε αναγγελθεί εδώ και καιρό.

Οι πληροφορίες κάνουν επίσης λόγο για ακύρωση του διαγωνισμού και επανάληψη των διαδικασιών . Που θα σημαίνει ότι η νέα περίοδος ξεκινά με “μπάχαλο” σ΄έναν ΑΚΟΜΗ τομέα του δήμου.

Η αντιπολίτευση ΚΑΙ για όλα αυτά τι λέει; Γιατί μέχρι τώρα κιχ , δεν έχει ακουστεί από την πλευρά της ;

 

 

 

 
 

About the author

More posts by