Με υποψήφιους ευρωβουλευτές η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Νίκαια

 

Πραγματοποιήθηκε,  στον Πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος», η εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πειραιά  ενόψει των ευρωεκλογών.

Ομιλητής ήταν ο Κώστας Ζαχαριάδης πρ. βουλευτής Β1 Βόρειου τομέα Αθηνών και μέλος ΠΓ, ενώ χαιρετισμό απέστειλε η Νίνα Κασιμάτη, βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Β’ Πειραιά και Τομεάρχης Ναυτιλίας.

Επίσης παρέστησαν η Έλενα Κουντουρά, Ευρωβουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και εκ νέου υποψήφια, και ο Γιάννης Ραγκούσης, πρ. βουλευτής Β’ Πειραιά και μέλος της ΠΓ.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της ΝΕ του ΣΥΡΥΖΑ-ΠΣ , «κοινός τόπος ήταν η ανάγκη να ενταθεί η προσπάθεια και ο αγώνας για να έχει ένα ισχυρό ποσοστό στις Ευρωεκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ώστε να διασφαλιστεί η προάσπιση του δικαίου, της στήριξης των ασθενέστερων, της δημοκρατίας, της ισότητας, των δικαιωμάτων και των ελευθεριών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κόντρα στον ολοένα διευρυνόμενο συντηρητισμό».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι υποψήφιοι και υποψήφιες των προκριματικών εκλογών:

Αρσένη Τζένη

Βλαβιανός Γιώργος

Δημητρέλης Δημήτρης

Κομηνέα Σοφία

Κόρκας Γιάννης

Κοροβέση Μυρτώ

Κυριακόπουλος Δημήτρης

Λίτος Γιάννης

Μαρίνης Αριστείδης

Μοσχονάς Κωνσταντίνος

Μπήτσιος Κωστής

Παπαδημητριάδης Δημήτρης

Πνευματικός Νίκος

Σακελλαριάδης Αθανάσιος

Σαπουνά Αναστασία

Σιδηρόπουλος Κωνσταντίνος

Στόφυλας Ηλίας

Φαραντούρης Νίκος

 

Τρίτη ημέρα εργασιών του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Tae Kwon Do, στο Παλαιό Φάληρο. Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024 (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)