«Γροθιά» Κατσούλη στην υποκρισία των « χειροκροτητών» του Χουρσαλά

 

Σχόλιο – « γροθιά» στην υποκριτική στάση που τηρεί ένα τμήμα της ελληνικής κοινωνίας  σε σημαντικότατα θέματα που αφορούν ακόμη και την ασφάλεια της ίδιας της ζωής τους ή των παιδιών του , ανάρτησε ο επικεφαλής της παράταξης « Μαζί για τον Κορυδαλλό» , Νίκος Κατσούλης .

Με αφορμή την τραγωδία στα Τέμπη, ο κ. Κατσούλης καταγγέλλει το  αντιφατικό « δισυπόστατο» πολλών από εκείνων που « εξοργίστηκαν»  με το πολύνεκρο σιδηροδρομικό  αυτό ατύχημα.

« Βαρέθηκα τα Κροκοδείλια δάκρυα σου» είναι ο τίτλος της ανάρτησης του  και γράφει συγκεκριμένα:

«Ναι! Σε σένα αναφέρομαι που πέφτεις πάντα από τα σύννεφα για το πόσο κακή ήταν η (χ)ώρα!

Που απογοητεύεσαι για την κατάντια της και τα αδικοχαμένα παιδιά!

Που αγνοούσες όμως όλες τις προειδοποιήσεις, τις απεργίες των «τεμπέληδων» των συνδικαλιστών που έγιναν για να προστατεύσουν τα παιδιά!

Που συνεχίζεις να κλείνεις τα αυτί, στους «τεμπέληδες γιατρούς» που σου λένε το ίδιο ακριβώς για το σύστημα υγείας της χώρας και για τους χιλιάδες αδικοχαμένους στα ράντζα των νοσοκομείων!

Που συνεχίζεις να κλείνεις τα αυτιά σου σε όλους εμάς που φωνάζουμε εδώ και χρόνια ότι τα σχολεία είναι επισφαλή, κακοσυντηρημένα, χωρίς συστήματα πυρασφάλειας, που δεν πληρούν το αντισεισμικό πρωτόκολλο, με σάπια κουφώματα!

Που συνεχίζεις να φωνάζεις “Δημαρχάρα” αυτόν, που εδώ και τρία χρόνια δεν έκανε τίποτα πάνω στα θέματα ασφάλειας, αλλά σου πρόσφερε αφειδώς φτηνό ποιοτικά “άρτο και θεάματα”!

Που συνεχίζεις να φωνάζεις “Πρωθυπουργάρα” αυτόν που έχει ιδεολογική αποστολή να καταστρέψει οποιαδήποτε δημόσια δομή, προς τέρψη των ιδιωτικών συμφερόντων!

Ένα έχω να σου πω: τα παιδιά μας κινδυνεύουν από την αδιαφορία ή τη χαζομάρα σου!».