“Ικέτεψαν” το Δημόπουλο για να επιτρέψει να γίνει ο Μελάς αντιδήμαρχος

 

Μετά από ” παρακάλια” -όχι του ιδίου-μαθαίνουμε ο συν- δήμαρχος Κορυδαλλού , Γιώργος Δημόπουλος , ενέδωσε τελικά και ” επέτρεψε” να οριστεί αντιδήμαρχος , ο Γιάννης Μελάς.

Αντίθετα , σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες μας , ο κ. Δημόπουλος δεν ήρε το  veto του , για να γίνει αντιδήμαρχος  άλλος  συγκεκριμένος Δημοτικός Σύμβουλος .

Το θέμα της εισόδου και θεσμικά του Γιάννη Μελά στη πολιτική διοίκηση του δήμου , είχε τεθεί από την πρώτη στιγμή που εκείνος αποχώρησε ( δεύτερη φορά) από την πρώην παράταξη Κασιμάτη, αμέσως μετά τις δημοτικές εκλογές του Ιουνίου του 2019 , στις οποίες είχε επανεκλεγεί  Δημοτικός Σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο της.

Ωστόσο όλα αυτά τα χρόνια , παρότι ήταν από τους πιο πιστούς στον νυν δήμαρχο, Νίκο Χουρσαλά , δεν οριζόταν αντιδήμαρχος.

Όποτε ερωτείτο σχετικά , απαντούσε ότι ο ίδιος δεν ήθελε να γίνει όσο ήταν στην ηγεσία και ο Γ. Δημόπουλος.

Τελικά , πριν από λίγους μήνες , τον τελευταίο χρόνο αυτής της δημαρχιακής θητείας , ορίσθηκε αντιδήμαρχος .

Δεδομένου δε ότι ο κ. Δημόπουλος , την ίδια στιγμή , όχι μόνο δεν αποπέμφθηκε αλλά κατέστη και παντοδύναμος πόλος στη συνδιοίκηση που ” κυβερνά” το δήμο , φαίνεται να  επιβεβαιώνονται όσοι υποστήριζαν εξ΄αρχής ότι δεν ήταν τελικά η αιτία που επικαλείτο ο κ. Μελάς και δεν οριζόταν αντιδήμαρχος.

Τέλος , έχει σημασία να τονιστεί ότι παρότι πλέον και οι δυο είναι μέλη της ηγεσίας του δήμου , μεταξύ τους δεν υπάρχει καμία επικοινωνία . Τουναντίον , λέγεται ότι εξακολουθεί και μαίνεται ο “πόλεμος”. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό για το τι συμβαίνει σ΄αυτή τη Δημοτική Αρχή.