Ακόμη και για χρέος 100 ευρώ (!) κόβει μαζικά η ΕΥΔΑΠ το νερό σε σπίτια στη Β΄Πειραιά

 Την πρωτοφανή και ανάλγητη ενέργεια της  ΕΥΔΑΠ , μαζικά να κόβει το νερό σε κατοικίες της Β΄Πειραιά ακόμη και για ανεξόφλητους λογαρισμούς των 100 ευρώ , κατήγγειλε με δριμύτητα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και βουλευτής Β΄Πειραιά, Γιάννης Ραγκούσης.

Ήδη ο κ. Ραγκούσης  ζήτησε  στη Βουλή , να προσκομίσει η ΕΥΔΑΠ το σύνολο των στοιχείων που της ζητήθηκαν με εξαιρετικά επείγον έγγραφο του ,που της απέστειλε ,  για τον συνολικό αριθμό εντολών διακοπής υδροδότησης, τον συνολικό αριθμό εκτέλεσης εντολών διακοπής, καθώς και τα ποσά οφειλών, σε Δραπετσώνα-Κερατσίνι, Κορυδαλλό, Νίκαια, Πέραμα και Σαλαμίνα.

Όπως αναφέρει σ΄ανακοίνωση του , ο κ. Ραγκούσης, αυτή «η  εξοργιστική απόφαση του Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ να διακόπτει το νερό των σπιτιών από τις φτωχογειτονιές και τους μεροκαματιάρηδες της Β΄ Πειραιά, φέρει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή της αντίληψης της κυβέρνησης Μητσοτάκη».

Πρόκειται τονίζει , « για μία απόφαση που γίνεται ακόμη πιο εξοργιστική, όταν κάποιος διαβάσει ότι σύμφωνα με τον νέο κανονισμό αποδοχών που υιοθέτησαν τα γαλάζια golden boys της εταιρείας, οι διακοπές νερού σε όσους χρωστάνε στην ΕΥΔΑΠ έχουν καταστεί ως κίνητρο για να αποκτούν έξτρα αμοιβές και μπόνους αποδοχών».