Το αποφεύγει ο Χουρσαλάς αλλά η αντιπολίτευση γιατί δεν παίρνει πρωτοβουλία;

 

Όπως ο « διάολος το λιβάνι» αποφεύγει η  συνδιοίκηση Χουρσαλά –Δημόπουλου , να ενημερώσει αναλυτικά ποια έργα στα σχεδόν τρία χρόνια της θητείας της διεκδίκησε και εξασφάλισε ,ποια απ΄αυτά υλοποιούνται και ποια όχι  και γιατί , ποια άλλα με ιδίους πόρους, δηλαδή χρήμα των δημοτών , έχει κατασκευάσεις και πόσο  έχουν στοιχίσει κλπ.

Όποιες «απαντήσεις» , αν  μπορεί κανείς να τις θεωρήσει απαντήσεις,δίδει στο Δημοτικό Συμβούλιο είναι γενικές και αόριστες .

Είναι απαραίτητο να διεξαχθεί μια αποκλειστική  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα αυτό . Όπου ο δήμαρχος , ο αρμόδιος αντιδήμαρχος  και οι αρμόδιες υπηρεσίες , αναλυτικά θα ενημερώσουν για όλα τα παραπάνω και οτιδήποτε άλλο απαιτείται για μια αναλυτική ενημέρωση.

Η ευθύνη για μια πλήρη ενημέρωση των πολιτών ως προς αυτό , πέραν της συνδιοίκησης  Χουρσαλά-Δημόπουλου , ανήκει και στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

Από κοινού μπορούν να επιβάλλον , όπως ορίζει ο νόμος μια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με αποκλειστικό αυτό το θέμα.

Ότι άλλο είναι « κλεφτοπόλεμος» και « να’ χουμε ,να λέμε».